Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Lofoten vakantie

Jouw Lofoten vakantie kan het hele jaar rond geboekt worden bij Byzonderereizen.nl. Een onafhankelijke vakantie op basis van Fly and Drive of Bed and Breakfast. Je kunt alleen boeken, maar ook met een groep van maximaal 12 personen. Een andere mogelijkheid is het boeken van één van onze groepsreizen. Een georganiseerde reis met gemiddeldmaximaal 8 deelnemers waarin alles voor je geregeld wordt.

Een onafhankelijke Lofoten vakantie

Wil je een onafhankelijke Lofotenreis doen, dan is een Fly and Drive vakantie van byzonderereizen zeker een goed aanbod. Je vliegt op prettige tijden vanaf Brussel of Schiphol naar Evenes (vliegveld Harstad/Narvik) waar je huurauto klaar staat voor vertrek.

Je rijdt over de E 10 naar de Lofoten en op dat moment is je Lofoten vakantie begonnen. In het gasthuis Kristine Moen Huset word je door Marijke verwelkomd en wegwijs gemaakt in het vakantiehuis.

Voordeel van deze onafhankelijke Lofoten vakantie is dat je heel mobiel bent met de huurauto. Ook met je eigen auto ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt heerlijke bezienswaardige ritten maken in het westen naar Å en Reine en in het noordoosten naar de Vesterålen voor bijvoorbeeld een walvissafari vanuit Andenes. Bij de toeristen info/distination Lofoten kun je veel informatie vinden over wat je op zo`n Lofoten vakantie allemaal kunt bezoeken.

Je kunt natuurlijk een dag de auto laten staan voor een heerlijke bergwandeling rond Laukvik of een boottocht langs de indrukwekkende kusten.

Je kunt er ook voor kiezen om naast een verblijf van bij ons ook elders op de Lofoten je reis verlengen. We passen de tickets en autohuur (mits vooraf aangegeven) aan, aan de wensen van onze gasten. De andere overnachtingsplaatsen moet je wel zelf bespreken.

Een georganiseerde Lofoten vakantie

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een onbezorgde Lofoten vakantie en deelnemen aan een van de groepsreizen met maximaal acht deelnemers. Mooi, kleinschalig en persoonlijk en altijd heel gezeliig zo`n groepsvakantie op de Lofoten.

Het programma is op deze Lofoten vakantie zeer afwisselend. De onderdelen zijn afhankelijk van het jaargetijde waarin je deelneemt. Bergwandelingen, wandelingen in de lagere gebieden, bootochten, excursies met ons busje naar o.a. het Vikingmuseum, het Lofoten aquarium en het vissersdorp Henningsvaer, staan op het programma.

Kijk ook bij zomerreizen en of noorderlichtreizen op onze site. Wil je een dagje voor je zelf op deze Lofoten vakantie, dat kan natuurlijk ook. Alles is tot de puntjes verzorgd. De tickets, het vervoer, en natuurlijk het heerlijke eten in vakantiehuis Kristine Moen Huset.

De groepen zijn gemeleerd wat betreft leeftijd en opleiding, maar onze deelnemers hebben vrijwel altijd gelijke intresse in de geboden activiteiten. De sfeer is top! Regelmatig nemen mensen deel die nooit eerder een groepsreis maakten en kwamen achteraf tot de conclusie dat het heel goed beviel in zo`n klein groepje.

Het gasthuis en de locatie

Het vakantiehuis Kristine Moen Huset staat op een echte toplocatie. Nog geen tweehonderd meter van de oceaan met een prachtig uitzicht voor het noorderlicht in de herfst en winter, of voor de midzomernachtzon in de zomer. Er zijn dicht bij huis vele mooie wandelmogelijkheden, de natuur is echt verrassend.

Bij voldoende belangstelling kunnen we ook een onvergetelijke boottocht verzorgen. Gasten van het gasthuis worden tijdens hun Lofoten vakantie nog wel eens verrast als er een otter door de tuin loopt, of wanneer een zeearend over het huis vliegt. Wulpen die met een speciale roep over je heen vliegen en de stilte & rust die van de omgeving uit gaat maakt echte indruk op onze gasten.

Een Lofoten vakantie maakt indruk

Jos en Liz  staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en de mooie plekjes met je te delen. Veel van onze gasten zijn al op veel plekken in de wereld op vakantie geweest en zijn tot de conclusie zijn gekomen dat een Loften vakantie onvergetelijk en indrukweekend is.

De Lofoten zijn uniek in de wereld, op slechts drie plaatsen ter wereld heb je de prachtige combinatie van steile bergen met zee en fjorden. Dat heb je op Spitsbergen, Pategonië en de Loten.

Of je nu motorrijder bent, met je auto rond rijdt of deelneemt aan een georganiseerde reis het is allemaal heel indrukwekkend. Neem contact met ons op en stel je vragen en beschrijf je wensen.