Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Lofoten vakantie

Jouw Lofoten vakantie kan het hele jaar rond geboekt worden bij Byzonderereizen.nl. Een onafhankelijke vakantie op basis van Fly & Drive of Bed & Breakfast: https://www.you2lofoten.no/nl/. Je kunt alleen boeken, maar ook met een groep van maximaal 12 personen.

Een andere mogelijkheid is het boeken van één van onze groepsreizen. Een georganiseerde reis met circa 8 deelnemers waarin alles voor je geregeld wordt.

Een onafhankelijke Lofoten vakantie

Wil je een onafhankelijke Lofotenreis doen, dan is een Fly and Drive vakantie van byzonderereizen zeker een goed aanbod. Je vliegt op prettige tijden vanaf Brussel of Schiphol naar Evenes (vliegveld Harstad/Narvik) waar je huurauto klaar staat voor vertrek.

Je rijdt over de E 10 naar de Lofoten en op dat moment is je Lofoten vakantie begonnen. In het gasthuis Kristine Moen Huset word je door ons verwelkomd en wegwijs gemaakt in het vakantiehuis.

Voordeel van deze onafhankelijke Lofoten vakantie is dat je heel mobiel bent met de huurauto. Ook met je eigen auto ben je natuurlijk van harte welkom. Je kunt heerlijke bezienswaardige ritten maken in het westen naar Å en Reine en in het noordoosten naar de Vesterålen voor bijvoorbeeld een walvissafari vanuit Andenes. Bij de toeristen info/distination Lofoten kun je veel informatie vinden over wat je op zo`n Lofoten vakantie allemaal kunt bezoeken.

Je kunt natuurlijk een dag de auto laten staan voor een heerlijke bergwandeling rond Laukvik of een boottocht langs de indrukwekkende kusten.

Je kunt er ook voor kiezen om naast een verblijf van bij ons ook elders op de Lofoten je reis verlengen. We passen de tickets en autohuur (mits vooraf aangegeven) aan, aan de wensen van onze gasten. De andere overnachtingsplaatsen moet je wel zelf bespreken.

Het gasthuis en de locatie

Het vakantiehuis Kristine Moen Huset staat op een echte toplocatie. Nog geen tweehonderd meter van de oceaan met een prachtig uitzicht voor het noorderlicht in de herfst en winter, of voor de midzomernachtzon in de zomer. Er zijn dicht bij huis vele mooie wandelmogelijkheden, de natuur is echt verrassend.

Bij voldoende belangstelling kunnen we ook een onvergetelijke boottocht verzorgen. Gasten van het gasthuis worden tijdens hun Lofoten vakantie nog wel eens verrast als er een otter door de tuin loopt, of wanneer een zeearend over het huis vliegt. Wulpen die met een speciale roep over je heen vliegen en de stilte & rust die van de omgeving uit gaat maakt echte indruk op onze gasten.

Een Lofoten vakantie maakt indruk

Wij staan voor je klaar om vragen te beantwoorden en de mooie plekjes met je te delen. Veel van onze gasten zijn al op veel plekken in de wereld op vakantie geweest en zijn tot de conclusie zijn gekomen dat een Loften vakantie onvergetelijk en indrukweekend is.

Of je nu motorrijder bent, met je auto rond rijdt of deelneemt aan een georganiseerde reis het is allemaal heel indrukwekkend. 

Kijk voor de beschikbaarheid van onze accomodaties op www.you2lofoten.no. Je B&B kun je daar rechtstreeks boeken. Voor een Fly & Drive reis kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.