Onze werkwijze

Zo'n 300 kilometer boven de poolcirkel ziet het leven er echt anders uit dan in een meer gematigd klimaat van bijvoorbeeld Nederland of België. Daar houden we met de opzet van onze reizen rekening mee.
De onderstaande werkwijze is in de praktijk ontstaan en blijkt effectief en naar grote tevredenheid van onze deelnemers te werken:

  1. Wij organiseren geheel verzorgde kleinschalige groepsreizen. De groepsgrootte varieert van 5 tot maximaal 10 personen. Zo kunnen we met iedereen rekening houden en blijven we flexibel.
  2. Ieder reisprogramma is een globale indicatie van wat we gaan doen. De onvoorspelbaarheid van het weer maakt dat we iedere dag bij het ontbijt pas echt beslissen wat we die dag gaan doen. We willen het maximale uit de dagen halen die jullie bij ons zijn.
  3. Als je vooraf vragen hebt, bijvoorbeeld over de aard van de wandelingen, de beschikbare kamers, je dieetwensen et cetera, neem gerust telefonisch contact met ons op, of sluit aan bij onze maandelijkse informatiesessies via internet. Onze telefoonnumers staan onder deze pagina.
  4. Of het nu met het oog op het milieu is, of gewoon je voorkeur voor 'slow reizen'......, als je op een andere manier dan met het vliegtuig naar de Lofoten wilt reizen, of er nog een andere reis vooraf of achteraan wilt plakken, dan werken we daar met plezier aan mee. Voor inspiratie lees hier over de mogelijkheden.
  5. Reisorganisaties die pakketreizen verkopen moeten volgens de wet aangesloten zijn bij een garantieregeling die ervoor zorgt dat u als reiziger ervan verzekerd bent dat uw reisgeld veilig is. Byzondere reizen maakt gebruik van STO Garant. Bij STO Garant betaal je als reiziger niet rechtstreeks aan de organisator van je boeking, maar aan een derdengeldenrekening. Het bedrag wordt hier gewaarborgd totdat je pakketreis afgelopen is. Meer informatie: https://sto-garant.nl/reizigers
  6. Vergeet niet zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Een annuleringsverzekering moet vaak binnen een week na boeking worden afgesloten!
  7. Voor de speciale themareizen die we samen met partnerorganisaties verzorgen kan de werkwijze verschillen. 
  8. Heb je zelf een groep samengesteld om samen bijvoorbeeld het Noorderlicht of de Middernachtzon mee mee te maken? Laat het ons weten, dan maken we in overleg een passend aanbod.

Onze inzet is bovenal dat je heerlijk onbezorgd van al het moois op de Lofoten zal genieten!

Laukvik, 21 juni 2023

Liz Geurts  (0613 555 789) en Jos van Oosten (0653 212 792).