Onze werkwijze (aangepast aan de Corona tijd)

Organiseren van kleinschalige reizen boven de poolcirkel en daarbij ook nog eens rekening houden met niet altijd te voorspellen Corona maatregelen, vergt veel flexibiliteit en improvisatie vermogen. De onderstaande werkwijze is in de praktijk ontstaan en blijkt heel effectief en naar grote tevredenheid van onze deelnemers te werken:

  1. Ieder reisprogramma is een globale indicatie van wat we gaan doen. De onvoorspelbaarheid van het weer maakt dat we iedere dag bij het ontbijt pas echt beslissen wat we die dag gaan doen. Op die manier kunnen we het maximale uit de dagen halen die jullie bij ons zijn.
  2. De groepsgrootte varieert van 6 tot maximaal 12 personen. Zo kunnen we met iedereen rekening houden en blijven we flexibel.
    In deze Corona tijd hebben we vanwege het beperken van het besmettingsgevaar het maximum (tijdelijk) op 7 deelnemers staan.
  3. Als je belangstelling hebt voor een reis uit ons reisaanbod, kan je in deze onzekere tijden je reis reserveren door slechts 100 euro aan te betalen. In direct contact met allen die gereserveerd hebben, regelen we verder de reis. Als alle lichten op groen staan boeken we de vliegtickets en vragen we je om de resterende reissom te voldoen. Pas dan, in de regel een week of drie a vier voor vertrek, is de boeking definitief. Tot op dat moment heb je alle vrijheid om alsnog af te haken, om wat voor reden dan ook. Vergeet niet zelf een annuleringsverzekering af te sluiten, voor als er na de definitieve boeking onvoorspelbare dingen gebeuren.  
  4. Mocht je op een andere manier dan met het vliegtuig willen reizen, of er nog een andere reis vooraf of achteraan willen plakken, dan werken we daar met plezier aan mee. In overleg komen we vast tot een passende oplossing. Voor inspiratie lees hier over de mogelijkheden.
  5. Voor de speciale themareizen die we samen met partnerorganisaties verzorgen kan de werkwijze verschillen. 

Onze inzet is dat je onbezorgd net zo van al het moois op de Lofoten zal genieten, zoals wij dat hier dagelijks doen!

Wil je meer weten, sluit dan aan bij onze maandelijkse informatiesessie op internet, of stel je vraag per mail, whatsapp of telefoon.

 

Laukvik, 6 juli 2021

Liz Geurts en Jos van Oosten.