Onze werkwijze

Organiseren van kleinschalige reizen boven de poolcirkel vergt flexibiliteit en improvisatie vermogen. De onderstaande werkwijze is in de praktijk ontstaan en blijkt effectief en naar grote tevredenheid van onze deelnemers te werken:

  1. Ieder reisprogramma is een globale indicatie van wat we gaan doen. De onvoorspelbaarheid van het weer maakt dat we iedere dag bij het ontbijt pas echt beslissen wat we die dag gaan doen. Op die manier kunnen we het maximale uit de dagen halen die jullie bij ons zijn.
  2. De groepsgrootte varieert van 5 tot maximaal 10 personen. Zo kunnen we met iedereen rekening houden en blijven we flexibel.
  3. Reisorganisaties die pakketreizen verkopen moeten volgens de wet aangesloten zijn bij een garantieregeling die ervoor zorgt dat u als reiziger ervan verzekerd bent dat uw reisgeld veilig is. Byzondere reizen maakt gebruik van STO Garant. Bij STO Garant betaalt u als reiziger niet rechtstreeks aan de organisator van uw boeking, maar aan een derdengeldenrekening. Het bedrag wordt hier gewaarborgd totdat uw pakketreis afgelopen is. Meer informatie: https://sto-garant.nl/reizigers
  4. Vergeet niet zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, voor als er na de definitieve boeking onvoorspelbare dingen gebeuren. Let op: een annuleringsverzekering moet vaak binnen een week na boeking worden afgesloten!
  5. Mocht je op een andere manier dan met het vliegtuig willen reizen, of er nog een andere reis vooraf of achteraan willen plakken, dan werken we daar met plezier aan mee. In overleg komen we vast tot een passende oplossing. Voor inspiratie lees hier over de mogelijkheden.
  6. Voor de speciale themareizen die we samen met partnerorganisaties verzorgen kan de werkwijze verschillen. 

 

Onze inzet is dat je onbezorgd net zo van al het moois op de Lofoten zal genieten, zoals wij dat hier dagelijks doen!

Wil je meer weten, sluit dan aan bij onze maandelijkse informatiesessie op internet, of stel je vraag per mail, whatsapp of telefoon.

 

Laukvik, 5 april 2022

Liz Geurts en Jos van Oosten.