Social Media:

Je kunt ons rechtstreeks volgen op Instagram en Facebook.

Webcams:

Op deze webcam-pagina kan je 'real-time' kijken hoe het bij ons is.

Verzamelde nieuwsbrieven:Gebaar van het jaar

Afgelopen zaterdag was het Werelddovendag 2023. met als hoogtepunt de keuze van het Gebaar van het Jaar! In totaal hebben 445 mensen gestemd en dit jaar is het Gebaar van het Jaar: NOORDERLICHT. Dit gebaar heeft met maar liefst 213 stemmen gewonnen.

Lees meer »

Lofotens Noorderlicht in Groningen!

Voor wie geinteresseerd is in het Noorderlicht is er de komende maand een unieke mogelijkheid! Het Noorderlicht zoals zich dat bij ons in Laukvik op de Lofoten eilanden manifesteert, kan je dan beluisteren in Groningen!

Lees meer »

Rob en Threes in het Hoge Noorden

Voor mensen die al eens bij ons op de Lofoten te gast zijn geweest, zijn Rob en Threes al bekende namen. Een bezoek aan hun  "Polarlightcenter" is een vast onderdeel in al onze Noorderlichtreizen.

Lees meer »

Interrail in plaats van Vliegen?

Met een interrailkaart en wat extra tijd maak je onze groepsreizen extra leuk, als je van treinen houdt tenminste :-). Lees op deze pagina meer over welke mogelijkheden je allemaal hebt om naar de Lofoten te komen. We helpen je graag op weg! Vanwege de vragen die we krijgen hebben we deze pagina aangevuld met extra informatie over Interrail.

Lees meer »

Blij met grote belangstelling

We zitten pas in de tweede week van 2023 en op de themareizen en onze eigen voorjaarsreis na (2 plaatsen beschikbaar) zijn alle reizen uitverkocht. Wow... We zijn heel blij en dankbaar,  kennelijk doen we iets goed :-)

Lees meer »

November op de Lofoten

Nooit eerder hebben we de Novembermaand zo mooi meegemaakt als dit jaar. Op een paar wat regenachtige dagen na hadden we lichte vorst en weinig wind, waardoor er veel ijskristallen konden groeien. Zowel op de grond als in het gebied aan zee wat droog valt bij eb. Daarnaast hadden we veel heldere avonden met heel veel (spectaculair) noorderlicht. Bijzonder om hier zo lang weinig wind en weinig neerslag te hebben in deze tijd van het jaar.

Lees meer »

De zon is heel actief!

Zoals al eerder in onze nieuwsberichten beschreven komt de zon de komende jaren in een nieuwe actievere periode. Wel nu, daar lijkt de zon geen doekjes om te winden.

Lees meer »