Liz Geurts en Jos van Oosten

Op de Lofoten en Vesterålen eilanden, boven de poolcirkel met de zee overal om ons heen, overheerst de onvoorspelbaarheid. Het weer kan hier van het ene op het andere moment totaal omslaan. Het zou niet de eerste keer zijn, dat we alle seizoenen in één groepsreis meemaken. Die grilligheid is wat ons hier boeit. Het zit overal in, kijk naar het landschap, hoe de besneeuwde bergen uitlopen in prachtige fjorden met witte stranden en azuurblauw water.

In onze groepsreizen zijn we flexibel. Zo kunnen we datgene doen wat het beste past bij de weersomstandigheden van dat moment en de belangstelling en de mogelijkheden van de groep. We proberen het maximale uit iedere dag te halen. 

De groepsgrootte van onze reizen ligt in de regel tussen de zes en tien personen. Ideaal om het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. We weten goed wat hier allemaal te doen is en zo kunnen we per dag kiezen voor wat het beste past. En dat verschilt van wandelen, vlak of de hoogte in, tot het op pad gaan met onze ruime bus naar de mooiste plekjes op verschillende eilanden. Naast een paar echte "must-see" attracties kiezen we vooral voor die plekjes waar je als "gewone toerist" niet gauw terecht zult komen, onvergetelijke plekken.

In ons Kristine Moen Huset verzorgen we een uitgebreid ontbijt. Je kan een  lunchpakket naar eigen smaak samenstellen. En `s avonds serveren we een prima avondmaaltijd. We mixen Noorse en lokale gerechten, eetgewoonten en ingrediënten met een internationale touch (en andersom): 'Cuisine Kristine'

Byzondere Reizen bestaat al vanaf 2003. Vanaf 2018 hebben wij het overgenomen en genieten nog iedere dag van het leven boven de poolcirkel. Als het even kan, dan gaan we op pad. Daarbij is het een groot plezier om alles waar wij zo enthousiast over zijn aan anderen te kunnen laten zien. 

Ben je op zoek naar een heerlijk zorgeloze vakantie in weer eens een totaal andere omgeving? Dan zijn we blij dat je ons gevonden hebt! Meer over onze werkwijze lees je hier.

Wil je ons alvast 'ontmoeten' en heb je vragen over hoe het hier op de Lofoten is. We hebben iedere tweede woensdagavond van de maand een 'meet & greet' op internet. Meer hierover vind je op deze pagina.

 

Liz Geurts en Jos van Oosten
Noorwegen: +47 48 24 9890 
Nederland: +31 653 212 792


Stuur een bericht:


Nieuwsbrieven:


Verhalen:

Volg rechtstreeks onze verhalen. We zijn actief op Instagram en Facebook.