Speciale Corona Regeling

Als je jouw plek op één van de reizen zeker wilt stellen, dan kan je nu boeken met een aanbetaling van slechts 100 euro. Vervolgens heb je dan totdat we daadwerkelijk de tickets gaan boeken de mogelijkheid om te annuleren, waarbij dat bedrag dus je enige risico is. 

Het reisprogramma:

Op de website staat een globale beschrijving van iedere groepsreis.  Het daadwerkelijke programma is altijd afhankelijk van de weersomstandigheden.  

De Transfer

Wij regelen de transfer van Amsterdam tot Kristine Moen Huset in Laukvik. Er zijn twee mogelijke routes:

  • je vliegt van Amsterdam naar Oslo, stapt daar over naar Bodø en stapt vervolgens over naar Svolvær (Lofoten), of
  • je vliegt van Amsterdam naar Oslo en van Oslo naar Evenes.

Dit geldt ook voor de terugreis.

Wij verzorgen het vervoer van en naar de luchthaven Svolvær, dan wel Evenes.

De prijs

Inbegrepen in de prijs zijn:

  • De vliegtickets van Amsterdam naar Evenes of Svolvaer
  • Transfer van en naar de luchthaven in Noorwegen
  • Overnachtingen en maaltijden in Kristine Moen Huset (ontbijt, lunchpakket, diner, koffie en thee)
  • Byzondere wandelingen
  • Vervoer naar excursies zoals galeries, musea, boottochten en dergelijke.

Kosten die erbij komen zijn de entreekosten voor musea en excursies, ferrykosten, consumpties die in etablissementen onderweg genuttigd worden, eventueel gebruik van de sauna en wijn, bier en/of frisdrank die in Kristine Moen Huset tegen kostprijs te verkrijgen is. 

Gemiddeld bedragen de bijkomende kosten tussen de Nok 1500 en Nok 2500. We verrekenen deze kosten contant aan het einde van de week. Pinnen kan tijdens een bezoek aan Svolvaer. 

Voor "late boekers" bestaat de kans dat er geen vliegtickets in de gewenste boekingsklasse meer beschikbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan nemen wij in verband met de toeslag eerst contact met u op, voordat uw boeking definitief wordt.

Dieetwensen

Afhankelijk van de dieetwensen verrekenen we een kleine vergoeding. Om de dieetwensen door te geven verzoeken we de deelnemers contact op te nemen via telefoon of mail.

Betaling en betalingstermijn

Als de boeking definitief is geworden, ontvang je van ons een bevestiging. Wij sturen vervolgens een mail met per deelnemer een  formulier voor alle gegevens die we nodig hebben om de reis voor je in orde te maken en de tickets te boeken. Tevens ontvang je van ons een overzicht van de betalingstermijnen met de over te maken bedragen.

Aansprakelijkheid

De deelnemer aan een groepsreis is aansprakelijk voor schade die door eigen handelen of door handelen van zijn mede reisgenoot(en) aan de eigendommen van Byzondere Reizen of aan derden wordt toegebracht. 

Byzondere Reizen is niet aansprakelijk voor schade, welke wordt geleden door deelnemers of mede groepsgenoten gedurende de duur van, en in verband met deze overeenkomst, behoudens voor schade als gevolg van opzet of grove schuld. Evenmin is Byzondere Reizen aansprakelijk voor eventuele gevolgen van de hier bedoelde schade.

Verzekering

De reissom is exclusief de kosten voor een reis- en annuleringsverzekering. De deelnemer(s) wordt geadviseerd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Ontbinding

Elk der partijen is bevoegd deze overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden, zonder dat rechterlijke tussenkomst nodig is, indien wederpartij zich niet aan zijn/ haar verplichtingen van deze overeenkomst houdt, onverminderd het recht om volledige schadevergoeding te vorderen.

 


Algemene voorwaarden Byzondere Reizen, 11 juni 2020.