Fietsen op de Lofoten en Vesterålen

fietsen op de Lofoten met Byzondere reizen

Het gebied rond Laukvik leent zich uitstekend om per fiets te verkennen. Het gebied is autoluw, de automobilisten houden veel rekening met fietsers en wandelaars, en niet in de laatste plaats bevatten de routes alleen korte en slechts beperkt steile stukken.

Wij verhuren op dit moment twee verschillende typen elektrische fietsen, allebei speciaal afgestemd op de omgeving hier.

De rode zijn de Unimokes. Een Berlijnse fiets die met zijn stevige frame, dikke banden en buddyseat zelfs over sneeuw zijn weg weet te vinden. Het bereik van deze fietsen is bij normaal gebruik rond de 80 kilometer. Op deze fietsen is het heerlijk "cruisen". Met een beetje kracht ga je al lekker vooruit en heb je alle ruimte om van de omgeving te genieten.

Zie hier ons demo filmpje ;-)

fietsen op de Lofoten

Onze blauwe fietsen zijn elektrische vouwfietsen. Deze zijn voor iedereen op maat te maken, doen het ook goed op de onverharde wegen, en nog interessanter, ze passen makkelijk achterin de auto. Op deze manier wordt je bereik nog wat groter en heb je toch het gemak en plezier van het fietsend volop genieten van de schitterende natuur van de Lofoten en Vesterålen eilanden. 

Wij geven je graag tips over de mooiste fietsroutes!