Themareizen

Vanuit ons enthousiasme voor sommige vakgebieden, vanuit de vriendschappen met allerlei gedreven professionals en soms ook gewoon uit nieuwsgierigheid zijn we heel enthousiast over de mogelijkheid om hier op de Lofoten speciale themareizen aan te bieden. We noemen ze onze 'specials'.

Het aanbod is divers en ieder jaar anders. Er is echter één grote overeenkomst tussen deze themareizen, en dat is dat de Lofoten en Vesterålen een omgeving vormen die aan deze thema's echt waarde toevoegen.

Hieronder het overzicht van de komende speciale reizen. Meer over die reizen kan je ook vinden op de website van de partnerorganisatie. 

Mocht je zelf ideeën hebben over een bepaald thema, neem dan vooral contact met ons op. 


Lead Your Ship Lofoten

Elke Busschots van Cominz uit Belgie is een succesvol coach die gegrepen is door de sfeer in Noorwegen, in het bijzonder op de Lofoten. Ze gebruikt die ambiance om met ambitieuze en reislustige deelnemers hun persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.

Lees hierover meer op haar eigen website: www.cominz.be.

De volgende reizen zijn gepland: 


Geologiereis Lofoten en Vesterålen

Geologiereis Lofoten

De eerste week van september 2021 organiseeerden we samen met Paul van Olm van Georeizen een reis over de historische geologie van de Lofoten en Vesteralen. Vele factoren, waaronder de deskundige én inspirerende begeleiding van Carly Faber, maakte deze reis tot een groot succes.

De datum is nog niet gepland maar dat we deze reis nog een keer gaan organiseren is zeker. Als je belangstelling hebt, geef het door aan Georeizen of rechtstreeks aan ons. Dan zetten we  je op de lijst!


Fotoreis Aurora & Landscape Lofoten – Noorwegen

Als je rondkijkt hier op de Lofoten en Vesterålen eilanden is het een komen en gaan van de meest schitterende doorkijkjes, vergezichten en wat dies meer zij. Dat ook zo mooi op de foto krijgen, of nog mooier... is echt een kunst. Net als het fotograferen van aurora.

Wil je ook aan de slag daarmee, dan verwijzen we je met overtuiging naar Nordic Vision. Onder de bezielende leiding van Jan Smit zijn ze regelmatig met gezelschappen bij ons op bezoek en maken schitterende reportages. Zie hun website voor de aankomende reizen.


Personal Story Leadership

Krachtiger in jouw verhaal staan, leidt tot sterker natuurlijk leiderschap. Wandelen en persoonlijke ontwikkeling, de ideale combinatie volgens 'verhalensmid' Raf Stevens die deze reis leidt. Tijdens enkele wandeltochten werk je aan jouw verhaal, bekijk je verschillende perspectieven en ontdek je de rode draad. Door tijd te nemen en te reflecteren, kom je dieper in contact met je eigen weten, wie je bent, jouw essentie en doelen.


Flow-Yoga

Vincent van der Vijgh en Marjo van Dam zijn sinds 2011 bij elkaar en hebben elkaar gevonden in spiritualiteit, reizen en ontwikkeling. Alles is een ontdekkingsreis. Hun inzet is om mooie yogareizen te organiseren die de prachtige natuur van de Lofoten verbindt met het innerlijk van de deelnemers.

Hoe mooi is het om mee genomen te worden in de wereld boven de poolcirkel op een veelheid van verschillende manieren zoals met wandelingen, muziek, excursies of eten. En wat het extra mooi maakt, is dat Marjo zich op de Lofoten en Vesteralen eilanden dichtbij haar grote liefde voelt; de walvissen!

Lees meer over Marjo en Vincent en de yoga-vormen op www.flow-yoga.eu respectievelijk www.flow-shiatsu.nl.

  • Belangstelling voor de komende Yoga reis van 20 - 27 juni 2023? Klik, kijk en boek hier.