Themareizen

Vanuit ons enthousiasme voor sommige vakgebieden, vanuit de vriendschappen met allerlei gedreven professionals en soms ook gewoon uit nieuwsgierigheid zijn we heel enthousiast over de mogelijkheid om hier op de Lofoten speciale themareizen aan te bieden. We noemen ze onze 'specials'.

Het aanbod is divers en ieder jaar anders. Er is echter één grote overeenkomst tussen deze themareizen, en dat is dat de Lofoten en Vesterålen een omgeving vormen die aan deze thema's echt waarde toevoegen.

Hieronder het overzicht van de komende speciale reizen. Meer over die reizen kan je ook vinden op de website van de partnerorganisatie. 

Mocht je zelf ideeën hebben over een bepaald thema, neem dan vooral contact met ons op. 


Geologiereis Lofoten en Vesterålen

Geologiereis Lofoten

De eerste week van september 2021 organiseeerden we samen met Paul van Olm van Georeizen een reis over de historische geologie van de Lofoten en Vesteralen. Vele factoren, waaronder de deskundige én inspirerende begeleiding van Carly Faber, maakte deze reis tot een groot succes.

Hou de websites in de gaten want een nieuwe reis wordt gepland, waarschijnlijk tweede helft augustus 2025. Als je belangstelling hebt, geef het door aan Georeizen of rechtstreeks aan ons. Dan zetten we  je op de lijst!