Themareizen

Vanuit ons enthousiasme voor sommige vakgebieden, vanuit de vriendschappen met allerlei gedreven professionals en soms ook gewoon uit nieuwsgierigheid zijn we heel enthousiast over de mogelijkheid om hier op de Lofoten speciale themareizen aan te bieden. We noemen ze onze 'specials'.

Het aanbod is divers en ieder jaar anders. Er is echter één grote overeenkomst tussen deze themareizen, en dat is dat de Lofoten en Vesterålen een omgeving vormen die aan deze thema's echt waarde toevoegen.

Hieronder het overzicht van de komende speciale reizen. Meer over die reizen kan je ook vinden op de website van de partnerorganisatie. 

Mocht je zelf ideeën hebben over een bepaald thema, neem dan vooral contact met ons op. 


Lead Your Ship Lofoten

Elke Busschots van Cominz uit Belgie is een succesvol coach die gegrepen is door de sfeer in Noorwegen, in het bijzonder op de Lofoten. Ze gebruikt die ambiance om met ambitieuze en reislustige deelnemers hun persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.

Lees hierover meer op haar eigen website: www.cominz.be.

De volgende reizen zijn gepland: 


Geologiereis Lofoten en Vesterålen

Geologiereis Lofoten

De eerste week van september 2021 organiseeerden we samen met Paul van Olm van Georeizen een reis over de historische geologie van de Lofoten en Vesteralen. Vele factoren, waaronder de deskundige én inspirerende begeleiding van Carly Faber, maakte deze reis tot een groot succes.

Hou de websites in de gaten want een nieuwe reis wordt gepland, waarschijnlijk tweede helft augustus 2025. Als je belangstelling hebt, geef het door aan Georeizen of rechtstreeks aan ons. Dan zetten we  je op de lijst!


Lofoten Yoga Reis

Is er een betere plek dan het Ibiza van het hoge Noorden om met volle teugen te genieten van alles wat yoga je kan brengen?  

Het programma van deze reis is zeer gevarieerd. Ongeveer 3 uur yoga per dag, verdeeld over verschillende blokken: Yin Yoga, Hatha Yoga en meditatie. Daarnaast is er voldoende vrije tijd voor jezelf, om de omgeving te verkennen en mee te gaan op prachtige wandelingen en excursies.

Inhoudelijke begeleiding van deze Yoga reis is in handen van Vincent van der Vijgh, in samenwerking met Marjo van Dam.