Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Indivuduele reizen op de Lofoten

Sinds september 2016 organiseren we ook “Fly and Drive” reizen. We noemen dat ook wel individuele reizen. Deze reizen zijn bedoeld voor mensen die geen zin hebben om eerst 3000 km naar de Lofoten te rijden, en liever hun dagprogramma zelf willen bepalen. 

We regelen de vliegtickets, huren de gewenste auto en zorgen voor overnachting in ons sfeervolle “Kristine Moen Huset”.

Wil je langere individuele reizen in Noorwegen kan dat natuurlijk ook. Je kunt je reis naar de Lofoten combineren met een verblijf elders in Noord Noorwegen. Bij voldoende belangstelling kan je tegen betaling deelnemen aan de door ons aangeboden activiteiten. 

Overnachten tijdens de individuele reizen

Op deze individuele reizen overnacht je in het sfeervolle echt Noorse gasthuis “Kristine Moen Huset”. Op https://www.you2lofoten.no/nl/ vind je alle informatie over overnachten in Kristine Moen Huset.

Het hele jaar door individuele reizen mogelijk

Individuele reizen en Fly en drive vakanties zijn bij ons het hele jaar door mogelijk. In de zomer staat natuurlijk de midzomernachtzon centraal met o.a. de vogelkolonies van papegaaiduikers en de vele bloemen en bessen. De herfst ivm de prachtige herfstkleuren in combinatie met het spectaculaire noorderlicht wat al te zien is vanaf 1 september en natuurlijk de winterreizen met noorderlicht, sneeuwwandelen en arctische sfeer. 

Voordeel van noorderlicht kijken in de herfst is dat het minder koud is. Voor de gasten van de individuele reizen is het in de herfst ook wat makkelijker rijden omdat de kans op sneeuw nog klein is. In Laukvik is bij geringe noorderlicht activiteit vaak al heel mooi noorderlicht te zien. Ook bij een niet actieve zon vrijwel dagelijks mooi noorderlicht als het helder is. 

De accomodatie voor de individuele reizen

Op de indivudiele reizen kan je kiezen uit twee en èèn-persoons kamers met uitzicht op zee. Naast deze slaapkamers hebben we een groot en gezellig gastenverblijf en eetkamer.

De plek van Kristine Moen Huset is super! Vrijwel vrij uitzicht naar het noorden en op 150 meter van de oceaan. Er is een zitkuil aan ons prive strand en er staat een gezellige “Grillhut” in de tuin.

Met name in de zomer kan je heerlijk op de verranda/terras zitten en genieten van de stilte. Regelmatig vliegen er zeearenden over of loopt er een otter of vos door de tuin. Je kan je individuele reis natuurlijk ook verlengen en eventueel op een andere plaats op de Lofoten gaan overnachten. We kunnen de huur van de auto en de vliegtickets aanpassen aan je wensen.

Voor wie zijn de Individuele reizen bedoeld?

De individuele reizen zijn bedoeld voor mensen die graag hun eigen programma per dag willen bedenken, maar het wel prettig vinden als eten, drinken, overnachten, een huur auto en de vliegtickets verzorgd zijn.

Verblijf je in ons Noors vakantie gasthuis dan krijg je (als je wilt) meer informatie over de omgeving van wat er zoal te doen is. Je kan ook sneeuwschoenen bij ons huren en tips krijgen over verantwoorde routes. 

Individuele reizen boeken

Op https://www.you2lofoten.no/nl/ vind je alle informatie over overnachten in Kristine Moen Huset.