Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Onze specialiteit op de Noorse Lofoten

Een Lofoten vakantie in Noorwegen moet je beleefd hebben. Kom met je motor voor een Motorvakanties in Noorwegen, een bijzondere motorreis, of maak een sneeuwscootertocht, of ervaar zelf hoe het is om een Hondensledetocht te maken in de verse sneeuw met meerdere huskies voor je slee. Een bezoek aan het viking museum, het Lofoten aquarium of de permanenten Magic Ice tentoonstelling mag zeker niet ontbreken. 

 

Fly & Drive reizen in Noorwegen

Je kunt ook zelf op avontuur gaan met onze volledig verzoorgde Fly en drive reizen op de Lofoten. Deze vakanties zijn gericht op bezoekers die graag ongebonden maar ook onbezorgd op vakantie gaan. Vaak verblijf je dan in ons B&B Noorwegen. De individuele reizen op de Lofoten zijn daarom een unieke mogelijkheid de Noorse natuur op je eigen tempo te ontdekken. Overnachten doe je dan natuurlijk in ons vakantiehuis Noorwegen dat ook wel ons Lofoten hotel wordt genoemd. 

Dat kan in hartje winter, met de krakende kou en het prachtige Noorderlicht, of juist tijdens de Midzomernachtzon-periode, wanneer de zon nooit onder gaat en de natuur zich van haar levendigste kant laat zien. 

Boek je B&B vakantie Noorwegen, of bezoek je ons voor een motorreis en laat ons je zien waarom ook Hollywood onze overweldigende natuur heeft ontdekt. De Noorse fjorden zijn immers geweldige filmlocaties

Winteractiviteiten in Noorwegen

Tijdens je Lofoten Winter vakantie of Noorderlichtreis kun je naast het bekijken van het Noorderlicht ook activiteiten met ons uitvoeren. Een huskytocht met een eenpersoons hondenslee (of huskysafari) en een sneeuwscootertocht staan zeker bovenaan je favorietenlijstje. 

De natuur op de Noorse Lofoten

Noorwegen staat bekend om haar prachtige natuur zo leven er ook rendieren in het wild. De vele eilandjes hebben stuk voor stuk prachtige stranden. De bekendste stranden zijn Haukland Beach en Kvalvika Beach, maar wij zoeken vaker de onontdekte strandjes op waar de natuur nog vrij spel heeft om onze gasten een unieke ervaring te bieden. Het klimaat bij ons, op de Lofoten boven de poolcirkel is mild en levert een prachtige natuur op. Wanneer je bergen zoals de Himmeltinden beklimt tijdens het Lofoten wandelen kom je de meest geweldige uitzichten tegen. Natuurlijk kun je naast de prachtige natuur ook het Noorderlicht in de winter of de midzomernachtzon in de zomer bekijken. September is de beste maand voor Noorderlicht.