• 30 jaar ervaring
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer

  Onze specialiteit op de Noorse Lofoten

  Een Lofoten vakantie in Noorwegen moet je beleefd hebben. Kom met je motor voor een Motorvakanties in Noorwegen, een bijzondere motorreis, of maak een sneeuwscootertocht, of ervaar zelf hoe het is om een Hondensledetocht te maken in de verse sneeuw met meerdere huskies voor je slee. 

  Je kunt ook zelf op avontuur gaan met onze volledig verzoorgde Fly en drive reizen op de Lofoten. Deze vakanties zijn gericht op bezoekers die graag ongebonden maar ook onbezorgd op vakantie gaan. De individuele reizen op de Lofoten zijn daarom een unieke mogelijkheid de Noorse natuur op je eigen tempo te ontdekken. Overnachten doe je dan natuurlijk in ons vakantiehuis Noorwegen

  Dat kan in hartje winter, met de krakende kou en het prachtige Noorderlicht, of juist tijdens de Midzomernachtzon-periode, wanneer de zon nooit onder gaat en de natuur zich van haar levendigste kant laat zien. 

  Boek je B&B vakantie Noorwegen, of bezoek je ons voor een motorreis en laat ons je zien waarom ook Hollywood onze overweldigende natuur heeft ontdekt. De Noorse fjorden zijn immers geweldige filmlocaties

  Tijdens je Winter - Noorderlichtreis kun je ook activiteiten met ons uitvoeren. Een tocht met een eenpersoons hondenslee, ga op huskysafari, of een sneeuwscootertocht staan zeker bovenaan je favorietenlijstje. 

  Noorwegen staat bekend om haar prachtige natuur zo leven er ook rendieren in het wild.