Aantrekkelijke reserveringsvoorwaarden

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 om 23:14

Wie weet wat de reismogelijkheden over twee weken zijn? En over een maand, of een jaar? Wij in ieder geval niet. Daar zijn we inmiddels wel achter...

De omstandigheden in Noorwegen zijn gunstig, het risico op besmetting is hier zeer gering. Op de Lofoten zijn op dit moment zelfs helemaal geen besmettingen. Of de Noorse overheid de grenzen wel of niet sluit, of andere maatregelen neemt, hangt vooral  van de ontwikkelingen in het buitenland af.

Wij beginnen nu met het organiseren van de komende Noorderlicht Herfstreizen. Het ziet er hoopvol uit, maar het blijft spannend. In de komende tijd treden we in overleg met alle deelnemers.

We verwachten dat deze manier van werken voorlopig ook de standaard blijft. De onvoorspelbaarheid zal nog wel even aanhouden. Daarom hebben we het vanaf nu mogelijk gemaakt om je reis naar keuze voor slechts 100 euro te reserveren.
Zo ongeveer een maand voor de geplande vertrekdatum nemen wij contact op met iedereen die gereserveerd heeft en bespreken we hoe de vlag er voor staat.  Je kan dan, gegeven de omstandigheden van dat moment,  besluiten of je wel of niet mee wilt gaan.

Pas als alle lichten op groen staan, vragen we je de helft van de reissom te betalen en boeken wij de tickets. Voor vertrek vragen we je de resterende reissom te voldoen. 

Op deze manier kunnen we verantwoorde vakantie - keuzes maken en denken we de risico's voor iedereen tot een minimum te beperken.

Deze werkwijze geldt voor onze eigen Noorderlicht en Zomerreizen. De themareizen organiseren we in samenwerking met andere partijen, waardoor de leveringsvoorwaarden kunnen verschillen.

We verheugen ons op je komst, je bent van harte welkom! We zijn er klaar voor, het meeste schilderwerk hebben we er op zitten!

Liz en Jos

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen de Jong
4 jaar geleden

Dag,
Het is nog heel ver weg, maar ik zou graag deelnemen aan de tweede herfstreis in 2021. Zouden jullie mij kunnen berichten als deze reis op jullie programma komt?ik ben geabonneerd op jullie nieuwsbrief dus ik volg jullie zelf ook. Dank jullie wel en veel succes met de komende reizen!
Met groet, Ellen de Jong

Jos
4 jaar geleden

Ellen, dat zullen we doen!

Jos
4 jaar geleden

Ellen, de data voor 2021 hebben we toegevoegd.
Groet, Jos.