Noorwegen weer open voor toeristen!!

Gepubliceerd op 11 juli 2020 om 08:14

Afgelopen 10 juli heeft de Noorse regering in een persconferentie bekend gemaakt om de Corona maatregelen weer iets te versoepelen. Door zorgvuldig beleid en met inzet van de inzet van de inwoners van Noorwegen is hier de Corona besmettingsgraad zeer laag. Een fijn idee en dat wil iedereen graag zo houden.

Toeristen uit de Europese landen waar de Corona-pandemie onder controle is, mogen vanaf 15 juli in reizen zonder dat ze eerst in quarantaine moeten. Dit zijn de groene landen aangegeven op deze website en onderstaande afbeelding. Met een frequentie van ongeveer twee weken wordt deze kaart bijgewerkt. Soms wordt ook onderscheid gemaakt tussen delen van landen, zoals je op de kaart bijvoorbeeld ziet ten aanzien van Zweden.

noorwegen lofoten

Dit ziet er voor onze komende groepsreizen dus heel positief uit. Hygiene en afstand bewaren blijft de basis waarop deze regels versoepelt worden.  En daarvoor hebben we in ons Kristine Moen Huset en ten aanzien van ons vervoer dan ook de nodige maatregelen genomen.

We verheugen ons op de komende groepsreizen en voor wie nog graag een plekje op een van die komende groepsreizen wil reserveren, we hebben onze voorwaarden enorm versoepelt. Je kan een plekje reserveren voor 100 euro. Je boeking wordt pas definitief als we de tickets gaan boeken. Daarvoor nemen we dan contact met je op!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.