Goed nieuws voor Lofoten liefhebbers

Gepubliceerd op 1 juli 2020 om 00:16

Even leek het er op dat we tot 20 augustus gesloten zouden moeten blijven. Onze zomerreizen hebben we in goed overleg met onze gasten allemaal al op een eerder moment doorgeschoven naar 2021. We zijn iedereen heel dankbaar voor het vertrouwen en de medewerking! Maar nu lijkt het er op dat we onder speciale voorwaarden vanaf 15 juli kleinere gezelschappen kunnen ontvangen en begeleiden.

En daar hebben we zin in! We hebben de afgelopen tijd veel aan het Kristine Moen Huset gewerkt. Op de webcam zie je waarschijnlijk de steiger nog staan. Nog een paar dagen en dan heeft de voorgevel een nieuw laagje verf en een opgefrist naambord.  Heerlijk om zo bezig te zijn. Maar nog lekkerder is het vooruitzicht om ons plezier hier weer te delen met gasten!

onderhoud aan lofoten vakantiehuis Kristine Moen

Vorige week kwam het bericht dat vanaf 15 juli reizigers uit EER/Schengen-landen met een aanvaardbaar infectiegehalte naar Noorwegen kunnen reizen. Meer daarover kan je lezen op Government.no.


Het Noorse Instituut voor Volksgezondheid zal op 10 juli de kaart updaten met de regio's die vrijgesteld zijn van quarantaineplicht. De lijst zal ten minste eens om de twee weken een update krijgen en het zou ons en iedereen verbazen als daar Nederland niet bij staat.


Dat is te gek! De Corona maatregelen zijn hier vergelijkbaar met Nederland, alleen hebben we hier veel meer ruimte, minder mensen, veel minder besmettingen en heel veel bijzonders om van te genieten! 

Daarom hebben we last-minute een speciaal aanbod ontwikkeld.

Dit aanbod is "Corona-proof" en geldt alleen voor kleine gezelschappen van 2 tot maximaal 6 personen. Uitgangspunt is dat je zelf je reis van Nederland naar de Lofoten regelt.  Eenmaal hier boven de poolcirkel aangekomen, zorgen wij voor een onvergetelijke Lofoten ervaring. De activiteiten die normaal gesproken onze groepsreizen tot een succes maken, zijn nu beschikbaar voor jou en jouw gezelschap.
Welke dat zijn en hoe dat dan gaat? Dat hangt, net als in de groepsreizen bijvoorbeeld erg af van het weer, en natuurlijk van wat je graag wilt doen! Met onze kennis van de omgeving zullen we er het maximale voor je uit halen.

Bij het regelen van de reis hier naar toe en weer terug helpen we je graag. Vliegen kan, maar een stuk met de boot, trein, bus, huurauto of camper is echt heel leuk. 

En de prijs? Dat hangt af van hoelang en met z'n hoevelen je van plan bent te komen. Ben je geïnteresseerd, neem contact met ons op! Dan werken we iets moois uit.

Ter inspiratie:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.