Blij met grote belangstelling

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 13:48
Noorderlicht Byzondere reizen

We zitten pas in de tweede week van 2023 en op de themareizen en onze eigen voorjaarsreis na (2 plaatsen beschikbaar) zijn alle reizen uitverkocht. Wow... We zijn heel blij en dankbaar,  kennelijk doen we iets goed :-)

Voor degenen die graag naar ons toe hadden willen komen, niet getreurd: we hebben wat nieuw mogelijkheden gecreeerd. 

Fly&drive mogelijkheid in Augustus

In de zomer hebben we 10 dagen beschikbaar voor fly &drive. Tussen 21 en 31 augustus zijn de avonturiers onder jullie welkom om te verblijven in ons Kristine Moen huset. De overnachtingen zijn inclusief ontbijt en lunchpakket, zodat je lekker de hele dag op ontdekkingstocht kunt. We vertellen je graag de mooiste wandelingen en de leukste plekjes!

Desgewenst boeken wij je ticket en de autohuur, maar kom je liever op eigen gelegenheid is dat ook prima.  Als je belangstelling hebt, laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Laukvikøyene Lofoten

Extra reis in november

Voor degenen die het Noorderlicht op hun lijstje hadden staan: in november hebben we een extra herfstreis gepland. Van 9 tot 16 november organiseren we een Noorderlichtreis met het accent op Noorderlicht kijken en fotograferen. We gaan evengoed overdag op pad, maar plannen de excursies korter. We ontbijten iets later en zijn wat eerder terug bij Kristine Moen huset, zodat we alle tijd hebben om goed voorbereid het noorderlicht af te wachten.  

Liever volgend jaar? Dat kan ook, de winterreizen in 2024 zijn te boeken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.