Corona maatregelen

Op de Lofoten zijn nauwelijks besmettingen, en op ons eiland Austvågøy al helemaal niet. Als ze er al zijn, dan wordt de oorsprong van de besmetting gelijk opgespoord en maatregelen genomen. Met het zeer geringe aantal geconstateerde besmettingen is dat hier heel goed te doen. Er wordt doortastend opgetreden en de bevolking hier is heel voorzichtig.

Meestal gaat het bij besmettingen om inwoners die voor zaken of vakantie naar het buitenland zijn geweest, of incidenteel om buitenlanders die voor werk of vakantie hier zijn gekomen.

Voor onze groepsreizen hebben we de groepsgrootte vooralsnog beperkt tot maximaal 7 personen. Dat maakt dat we in  Kristine Moen Huset ruim kunnen bewegen en ook voor het vervoer makkelijk en veilig uit de voeten kunnen. Natuurlijk hebben we extra aandacht voor het schoonhouden en ontsmetten van de verschillende ruimtes, en is desinfectie middel in ruime mate aanwezig. 

Voor ons programma ontwijken we de drukke toeristische plekken (voor zover die hier zijn ;-)) en zoeken we vooral de vrije ruimte op. Die is hier in voldoende mate aanwezig! Eigenlijk is er voor ons programma nauwelijks verschil.

Wil je meer weten of heb je speciale vragen, neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over ons beleid ten aanzien van Covid-19 vind je hier.