Noorwegen en Corona

Gepubliceerd op 31 maart 2021 om 11:57
uitzicht Byzondere reizen

Noorwegen is een groot land, met in verhouding veel ruimte en weinig inwoners. Iets meer dan 5 miljoen, waarvan de meeste mensen in -of in de buurt van- de grotere steden wonen. Dat maakt het voor het COVID-19 virus moeilijk om zich over heel Noorwegen te verspreiden. En dan heb je dus geluk als je, zoals wij, op de Lofoten wonen.

Alhoewel we nu, in verband met paasvakantie, wat strengere maatregelen hebben (2 meter afstand en niet meer dan 2 mensen bij je thuis uitnodigen), voelen we ons hier veilig en vrij.

Toch kan het vaccineren ons niet snel genoeg gaan, zodat we alle mensen die nu al een jaar hun geplande reizen doorschuiven, eindelijk weer kunnen ontvangen en al het moois kunnen delen. Dank aan al deze meelevende en flexibele mensen!!

Hieronder een fotocompilatie van onze foto's van februari en maart. De maanden dat we normaal gesproken  winterreizen organiseren. Geniet even mee, en als het begint te kriebelen: schrijf je gerust in! De herfst- en winterreizen voor het volgende seizoen vindt je hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Ria Sadowski
3 jaar geleden

Hallo Liz en Jos,
3 juni krijg ik mijn tweede vaccin van Pfizer.
Mijn vakantie staat gepland op 21 juni en ik verheug me er op! Maar......hebben jullie er al zicht op of deze vakantie door kan gaan?
Ik hoop dat het goed met jullie gaat en hoor graag spoedig van jullie. Moeilijk voor iedereen en ook vooral voor jullie. Het is toch jullie broodwinning.
Viaanse groetjes Ria.