Corona update

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 14:39

We krijgen deze dagen veel vragen over hoe het met het Corona virus gesteld is op de Lofoten eilanden.
Op dit moment is het zo dat de gemeenschappen hier op de Lofoten niet eens Noren uit andere gemeenten toe laten. De boel zit hier helemaal op slot. Dat gebeurt om de lage besmettingsgraad vooral ook zo laag te houden. Het verschil tussen noord en zuid Noorwegen is namelijk groot. Op deze site kun je de ontwikkelingen in Noorwegen precies volgen: www.fhi.no.
De overheid, alle zorgmedewerkers, iedereen levert een fantastische inspanning om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Voor ons betekent het dat we in en rond ons huis blijven, aan het klussen zijn, de tijd nemen voor de administratie en vooral ook onze creatieve energie richten op de voorbereiding van komende seizoen!

Liz Geurts en Jos van Oosten van Byzondere Reizen

Onze boodschap aan iedereen: hou vol, zorg goed voor jezelf en voor de ander! We blijven posten over hoe mooi het hier is, dat kunnen we toch echt niet laten. Bovendien houden we je via deze site zo goed mogelijk op de hoogte over wanneer en hoe het verantwoord is om weer samen van de Lofoten te kunnen genieten.

Liz en Jos.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.