Aanpassing voorwaarden

Gepubliceerd op 31 maart 2020 om 15:00

Juist nu is het lekker om ergens naar toe te kunnen leven. En wat is er dan mooier dan een reis naar de Lofoten Archipel in Noord Noorwegen? Op facebook en instagram zullen wij je blijven verrassen met sfeerbeelden van hier. 
Omdat als gevolg van het Coronavirus de onzekerheid groot is, willen we iedereen die bij ons al een reis heeft geboekt in ieder geval garanderen dat bij een negatief reisadvies, of als het gewoon niet mogelijk is om te komen, er altijd kan worden om geboekt naar één van onze gelijksoortige reizen. Mochten er, bijvoorbeeld aan het om boeken van tickets, onverhoopt kosten verbonden zijn, dan zullen we dat prijsverschil eerlijk delen.

#DreamNowVisitLater
Als je nog niks geboekt hebt, maar wel geïnteresseerd bent in één van onze reizen, dan kan je je nu zonder groot risico aanmelden. Ondanks alle onzekerheid hebben wij ons komend seizoen extra volgepland met super aantrekkelijke reizen. Voor ieder wat wils!

Als je jouw plek op één van de reizen zeker wilt stellen, dan kan je nu boeken met een aanbetaling van slechts 100 euro. Vervolgens heb je dan totdat we daadwerkelijk de tickets gaan boeken de mogelijkheid om te annuleren, waarbij dat bedrag dus je enige risico is. Tickets boeken we circa 2 maanden voor vertrek, we nemen dan contact op.

Pas als we de tickets gaan boeken, vragen we je om een gedeelte van de reissom aan te betalen via de gebruikelijke voorwaarden. Als je hier gebruik van wilt maken, vermeld dan bij je boeking onder de kop opmerkingen: "corona voorwaarden".

Het grunforfjord bij Delp

Heb je verder vragen over deze bijzondere omstandigheden en wat die betekenen voor jouw vakantie op de Lofoten, bel ons, of stuur een mail. We denken graag met je mee.

Liz en Jos.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.