Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Liz en Jos: Byzonderereizen

Liz Geurts en Jos van Oosten, zijn de gastvrouw- en heer en wij verzorgen zowel de groeps- als de individuele reizen. Wij nemen u graag mee op ontdekkingstochten en laten u de Lofoten beleven vanuit het prachtig gelegen Laukvik.

Dat kan zowel in de zomer als in de winter. In het gezellige Kristine Moen Huset vindt u rust en gezelligheid en heerlijke maaltijden!

Liz Geurts & Jos van Oosten

Een nieuwe avontuur

Na een aamtal jaren als initiatiefnemers hard gewerkt te hebben aan de florerende stichting Vitaal Dorp in Everdingen, was de tijd rijp voor een nieuw avontuur: andere reisliefhebbers mee laten beleven van al het moois wat er op de Lofoten te ontdekken is.

Vanuit het mooie en heerlijk rustig gelegen Laukvik hebben we de gelegenheid om dicht bij huis de overweldigende natuur in te gaan. De bergwandeling op de Matmura in de achtertuin, de paradijselijke meertjes op een steenworp afstand en de waddeneidlanden bij Laukvik, stuk voor stuk voldoende voor een ware belevenis, vooral ook voor degenen die graag fotograferen.  

Naast de activiteiten en excursies die we gaan ondernemen, zullen we ook zorgen dat het aan de inwendige mens aan niets ontbreekt. Een uitgebreid ontbijt, lunchpakket en een heerlijk diner met als het even kan streekgerechten met lokale ingredienten. 

IMG_4710.jpg

Afwisselend, flexibel reisprogramma

Met Byzondere reizen bieden wij een gevarieerd en afwisselend reisprogramma met een verscheidenheid aan activiteiten, zoals het (berg)wandelen, boottochten en excursies met onze comfortabele bus.

Omdat wij het hele reisprogramma in eigen beheer uitvoeren zijn we erg flexibel en kunnen we de volgorde van de activiteiten door het weer laten bepalen. Dit is heel praktisch en voorkomt teleurstellingen, want zo’n 300 kilometer boven de Poolcirkel laat het weer zich maar moeilijk voorspellen.

De kleine groepen, de huiselijke sfeer en het lekkere eten zijn zeker medebepalend voor een mooie ervaring op de schitterende Lofoten.