• 30 jaar ervaring
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer

  Byzonderereizen, dat zijn wij

  Frans en Marijke zullen de reizen tot eind augustus blijven verzorgen. Vanaf de HR1 in september zullen Jos van Oosten en Liz Geurts het roer van Frans en Marijke na 15 jaar overnemen en de reizen gaan verzorgen.

  Wij stellen ons graag even aan u voor: Liz Geurts en Jos van Oosten.

  Wij nemen u graag mee op ontdekking en laten u de Lofoten beleven vanuit het prachtig gelegen Laukvik, zowel in de zomer als in de winter. In het gezellige Kristine Moen Huset vindt u rust en gezelligheid en heerlijke maaltijden!
   

  Liz Geurts & Jos van Oosten

  Op bovenstaande foto zie je links Frans en Marijke en rechts Jos en Liz. 
  In September 2018 nemen Jos en Liz het stokje over van Frans en Marijke. Flink ingelezen en ingepraat en gereisd, nemen wij je vanaf september graag mee tijdens onze verdere ontdekking van de prachtige Lofoten.

  Een nieuwe avontuur

  Na de laatste jaren als initiatiefnemers hard gewerkt te hebben aan de florerende stichting Vitaal Dorp in Everdingen, is nu de tijd rijp voor een nieuw avontuur: andere reisliefhebbers mee laten beleven van al het moois wat er op de Lofoten te ontdekken is.

  Afwisselend, flexibel reisprogramma

  Met Byzonderereizen bieden wij een heel gevarieerd en afwisselend reisprogramma met een verscheidenheid aan activiteiten, zoals het (berg)wandelen, boottochten en excursies met onze comfortabele bus.

  Omdat wij het hele reisprogramma in eigen beheer uitvoeren zijn we erg flexibel en kunnen we de volgorde van de activiteiten door het weer laten bepalen. Dit is heel praktisch en voorkomt teleurstellingen, want zo’n 300 kilometer boven de Poolcirkel laat het weer zich maar moeilijk voorspellen.

  Net als wij genieten onze gasten van de afwisseling.
  De kleine groepen, de huiselijke sfeer en het lekkere eten zijn zeker medebepalend voor een mooie ervaring op de schitterende Lofoten.