Noorderlichtreizen van de Noorderlichtspecialist

"Iedereen zou minimaal één keer in zijn leven het noorderlicht gezien moeten hebben. Het is, en blijft, een onvergetelijke ervaring."

Laukvik op de Lofoten, 300 kilometer boven de poolcirkel, is het een ideale plek om het Noorderlicht te spotten. Door het vrije zicht over zee naar het Noorden is de kans groot dat je het te zien krijgt. En door de ligging aan de warme golfstroom is dit misschien wel de warmste plek in de Lapland regio om ook daadwerkelijk van het Noorderlicht te kunnen genieten! In de winter is het hier toch gauw 20 graden warmer dan op een gelijke breedtegraad meer landinwaarts in Noorwegen, Zweden of Finland.  En dat scheelt heel veel, ook voor de batterij van je fototoestel trouwens!!

"We zijn er trots op dat tot op heden alle deelnemers aan een van onze kleinschalige Noorderlichtreizen ook daadwerkelijk het Noorderlicht gezien hebben."

De Lofoten is een erkende duurzame vakantie bestemming in Noord Noorwegen, 300 kilometer boven de poolcirkel.  In de maanden februari, maart, september en oktober staat op de Lofoten eilanden het Noorderlicht centraal.

Je logeert in het oergezellige en authentieke Kristine Moen Huset. Door de jaren lange ervaring brengen we je overdag,  passend bij het seizoen en het weer, op mooie en verrassende plekken.

's Avonds gaan we het noorderlicht opzoeken. Met een beetje geluk kun je het vanuit je slaapkamerraam al zien.

Een bezoek aan het beroemde Polarlightcenter is een vast onderdeel van een Noorderlichtreis. Lees meer over het programma in de betreffende reisbeschrijving, of blader door het gastenboek.