Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Liz en Jos van Byzondere Reizen

Wij nemen u graag mee, gaan met u op zoek naar het Noorderlicht en laten u de Lofoten en Vesterålen beleven vanuit het prachtig gelegen Laukvik. Waar ons enthousiasme voor deze Noorse eilanden op gebaseerd is, willen we graag aan u laten zien!

 

Liz Geurts & Jos van Oosten

 

In de ban van de Lofoten!

Na een aantal jaren als actieve inwoners hard gewerkt te hebben voor de stichting Vitaal Dorp in Everdingen, vonden we in 2017 de tijd rijp voor een nieuwe plek en een nieuw avontuur: andere reisliefhebbers mee laten beleven van al het moois wat er op de Lofoten te ontdekken is. En dat bevalt goed!

Vanuit het mooie en heerlijk rustig gelegen Laukvik hebben we de gelegenheid om dicht bij huis de overweldigende natuur in te gaan. De wandeling op de Matmora in de achtertuin, de paradijselijke meertjes op een steenworp afstand en de waddeneilanden bij Laukvik, stuk voor stuk voldoende voor een ware belevenis, zeker ook voor degenen die graag fotograferen.  En niet vergeten het steeds weer betoverende Noorderlicht!

Naast de activiteiten en excursies die we ondernemen, zorgen we ook dat het aan de inwendige mens aan niets ontbreekt. Een uitgebreid ontbijt, lunchpakket en een heerlijk diner met als het even kan typische Noorse gerechten met lokale ingrediënten.

 

IMG_4710.jpg

 

De kracht van kleinschalig

De omgeving biedt een groot scala aan mogelijkheden! We kunnen (sneeuw)wandelen, boottochten maken, uitstapjes met onze bus, enz. Zo zullen we de meest verrassende plekken bezoeken. Het is voor ons een sport er voor te zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft met activiteiten die bij u passen!
Omdat wij het hele reisprogramma in eigen beheer uitvoeren zijn we erg flexibel. Zo hebben we alle ruimte om op basis van het weer, of de wensen van de groep het programma om te gooien. Dat is wat we leuk vinden, kleine groepen, huiselijke sfeer en met eenvoudige middelen een maximaal resultaat!

Liz Geurts en Jos van Oosten