Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Liz en Jos van Byzondere Reizen

Het overviel ons direkt bij het eerste bezoek: in de ban van het karakteristieke, huiselijke en gezellige Kristine Moen Huset, de Lofoten en de Vesterålen. Sinds onze verhuizing doen we niets liever dan op onderzoek uit gaan en steeds weer nieuwe mooie plekken ontdekken, die we vervolgens met onze gasten kunnen delen. We genieten zelf nog elke dag van al die pracht om ons heen en gunnen het iedereen om ook de rust, de schoonheid en de ruigheid hier te beleven.

Dat is onze drijfveer, dat is waarom we Byzondere reizen met zo veel plezier voortzetten.

Wij nemen je graag mee, gaan met je op zoek naar het Noorderlicht en laten je de Lofoten en Vesterålen beleven vanuit het prachtig gelegen Laukvik. Waar ons enthousiasme voor deze Noorse eilanden op gebaseerd is, willen we graag aan je laten zien!

Liz Geurts & Jos van Oosten

 

Van Everdingen naar Laukvik op de Lofoten!

Na een aantal jaren als actieve inwoners met veel enthousiasme gewerkt te hebben voor de stichting Vitaal Dorp in Everdingen, vonden we in 2017 de tijd rijp voor een nieuwe plek en een nieuw avontuur: andere reisliefhebbers mee laten beleven van al het moois wat er op de Lofoten te ontdekken is. En dat bevalt goed!

Vanuit het mooie en heerlijk rustig gelegen Laukvik hebben we de gelegenheid om dicht bij huis de overweldigende natuur in te gaan. De wandeling op de Matmora in de achtertuin, de paradijselijke meertjes op een steenworp afstand en de waddeneilanden bij Laukvik, stuk voor stuk voldoende voor een ware belevenis, zeker ook voor degenen die graag fotograferen. En niet te vergeten het steeds weer betoverende Noorderlicht!

Naast de activiteiten en excursies die we ondernemen, zorgen we ook dat het aan de inwendige mens aan niets ontbreekt. Een uitgebreid ontbijt, lunchpakket en een heerlijk diner. We mixen Noorse en lokale gerechten, eetgewoonten en ingrediënten met een internationale touch (en andersom): "Cuisine Kristine"

liz en jos keuken.jpg