Voor de snelle beslissers

Gepubliceerd op 20 april 2024 om 15:41

Altijd al willen weten hoe het hier boven de poolcirkel is, half januari, aan het einde van de donkere tijd?

Vanwege het bijzondere licht noemen ze het hier ook wel de blauwe tijd. Vergelijkbaar met het "blauwe uur" in Nederland, maar dan is het hier overdag...

Het idee groeide in samenspraak met Marjan Spijkers van Noorderlicht.tips uit tot onderstaande speciale reis. En op dit moment van publicatie gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat de reis al bijna uitverkocht is.

Zo snel kan het gaan, dus daarom, voor de snelle beslissers:


Uitverkocht

Speciale Noorderlichtreis (8 dagen)

€ 2.445,00
Uitverkocht

Speciale Noorderlichtreis (8 dagen)

€ 2.445,00

In de maand januari ontwaakt de Lofoten langzaam uit haar winterslaap. De dagen zijn nog kort en er zijn nog weinig toeristen. Alle gelegenheid om je extra te concentreren op het Noorderlicht.

Dat doen we op deze reis door samen te werken met Marjan Spijkers. Je kent haar misschien nog van Fru Amundsen, maar nu heeft ze zich helemaal toegelegd op het Noorderlicht. Met haar deskundigheid op het gebied van het Noorderlicht én Noorwegen krijgt deze reis extra diepgang!

Marjan: ‘Januari is één van mijn favoriete periodes om op zoek te gaan naar het Noorderlicht. De schitterende pastelkleuren rondom zonsopkomst en -ondergang, al vroeg op de avond noorderlichtkansen én voldoende daglicht om de sprookjesachtige omgeving te bewonderen. Wat wil je nog meer?’ Lees meer op haar website noorderlicht.tips.

Het programma van deze reis wordt bovenal bepaald door het weer. In de kern komt het neer op overdag 'sightseeing en (sneeuw)wandelen'. In de avond gaan we 'op jacht' naar het noorderlicht. Door de fraaie en gunstige ligging van ons gasthuis is er een grote kans dat we het noorderlicht gaan zien.

Geheel verzorgde kleinschalige noorderlichtreis met afwisselend programma, geschikt voor iedereen! Maximaal 7 deelnemers.

Inbegrepen in de prijs zijn:

  • Vliegtickets: Amsterdam - Svolvær dan wel Evenes en terug
  • Inclusief vervoer van en naar Kristine Moen Huset
  • Overnachtingen en maaltijden in Kristine Moen Huset (ontbijt, lunchpakket, avondeten, koffie en thee)
  • Byzondere wandelingen
  • Vervoer naar excursies zoals galeries, musea, boottochten en dergelijke.

Kosten die erbij komen zijn de entreekosten voor musea en excursies (bijv. zeearendensafari, bezoek polarlightcenter van Rob en Threes, bezoek Henningsvær), ferrykosten, consumpties die in etablissementen onderweg genuttigd worden, eventueel gebruik van wijn, bier en/of frisdrank dat in Kristine Moen Huset tegen kostprijs te verkrijgen is. 

Gemiddeld bedragen de bijkomende kosten tussen de 150 en 250 euro.  

Lees ook onze algemene voorwaarden.
Het minimum aantal deelnemers voor deze reis is 6.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.