• 30 jaar ervaring
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer

  Zomer Natuurreizen Lofoten

  08 Jul 2018 t/m 20 Jul 2018

  ZR-1-18 - Zomer Natuurreizen Lofoten

  Deze Midzomernacht Zon Natuur Reis op de Lofoten is een 13-daagse reis. We bezoeken met de boot verschillende broedkolonies van jan van genten, papegaaiduikers en andere zeevogel soorten. Een prachtige lange vaartocht langs de Vesterålen. 

  Zondag 08 Jul 2018 t/m Vrijdag 20 Jul 2018

  € 2.675,- p.p.

  Excursies op de Lofoten

  Een heel goed alternatief bij te veel wind is een tocht naar het indrukwekkende Trolfjord. Met de boot gaan we ook naar Henningsvær wat bekend staat als de mooiste Lofoten vissers haven, een mooie tocht door de Gimsøy straum. 

  We maken zeker vijf unieke wandelingen in en op de bergen en ook in de lagere gebieden. Frans neemt je mee naar gebieden waar vrijwel geen toeristen komen die adembenemend mooi zijn. Elke wandeling in een ander soort natuur gebied.

  We verzorgen ook twee a drie excursies zoals bijvoorbeeld; het  Vikingmuseum, Lofoten Skrei aquarium of Samische rendierhouderij. Een bezoek aan Svolvær hoort er natuurlijk ook bij. 

  Groene natuur op de Lofoten

  De Lofotennatuur is in deze periode supergroen met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten. De eerste bessen kunnen geplukt worden zoals de Multe bær de nationale vrucht van Noorwegen.

  Midzomernachtzon

  In deze hele periode gaat de zon niet onder. Dan is er dus sprake van de “midzomernachtzon”. Dag en nacht schijnt de zon, wat een ware explosie in de natuur geeft. Rond middernacht zijn er prachtige kleuren aan de hemel en horizon te zien, en op de bergen en op zee schijnt het licht fantastisch.

  De bergtoppen zijn nog steeds besneeuwd wat het landschap een bijzonder karakter geeft. De vogel broedperiode is in volle gang. Het gekke van deze periode is dat je eigenlijk niet meer wil gaan slapen, bang om iets te missen.

  Varen op de Lofoten
  Zeearend
  Natuurwandeling Noorwegen
  Noorse kliffen
  Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen
  Rondvaart langs de legendarische lofoten
  Noorse vakantie woning op de Lofoten
  Zeilen in Noorwegen
  Vriendelijke viervoeters tijdens onze natuurreis
  Byzondere noorse zonsondergang
  Laukvik - welkom!
  Dorp tijdens noorse rondreis
  Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen
  Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis
  Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis
  Varen op de Lofoten Zeearend Natuurwandeling Noorwegen Noorse kliffen Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen Rondvaart langs de legendarische lofoten Noorse vakantie woning op de Lofoten Zeilen in Noorwegen Vriendelijke viervoeters tijdens onze natuurreis Byzondere noorse zonsondergang Laukvik - welkom! Dorp tijdens noorse rondreis Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis

  De kosten van een Lofotenvakantie

  Deze Lofoten zomervakantie is een hoogtepunt die je niet snel zult vergeten. De reis kost € 2.695,- per persoon en is incl. vlucht, heerlijk eten, en de activiteiten. Entreegelden zijn niet inbegrepen.


  vorige reis volgende reis