Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Vakantiehuis Noorwegen

 

Ben je op zoek naar een sfeervol vakantiehuis in Noorwegen?

Kristine Moen Huset is een sfeervol vakantiehuis wat op het noordelijkste eiland van de Lofoten staat. Dit vakantiehuis biedt plaats aan 12 gasten. Natuurlijk vind je in heel Noorwegen vakantiehuizen maar zelden staan deze vakantiehuizen op zo'n bijzondere plek met een exclusief uitzicht over de Noord Adlantische oceaan en in het noordoosten uitzicht op de eilanden van de Vesterålen. Speciaal in de zomer kan je vanaf het terras genieten van de midzomernachtzon en in de herfst en winter van het magistrale noorderlicht.

Kristine Moen Huset, ons vakantiehuis in Noorwegen

Het vakantiehuis van Byzonderereizen is vernoemd naar de vorige eigenaresse die er bijna 102 jaar oud in is geworden. Kristine was een heel bijzondere vrouw die pas op haar 70ste het huis verbouwde en vergrootte tot een vakantiehuis met toen 17 bedden.

In 2002 kochten Frans en Marijke van byzonderereizen dit oude Noorse vakantiehuis en verbouwde en verbeterde de accommodatie tot een sfeervol Noors Vakantiehuis. Dit Noorse vakantiehuis heeft  5 twee persoons- en twee 1 persoonkamers met eigen badkamer.

Vakantiehuis op de Lofoten 

Dit vakantiehuis Noorwegen, ook wel noorderlicht gasthuis genoemd, wordt gebruikt voor Fly en Drive reizen, Bed en Breakfast gasten, groepen van 6 tot 12 personen  en voor compleet verzorgde groepsreizen.

De eet en zitkamer is sfeervol en bied ruim plaats voor alle bewoners van dit Noorse Vakantiehuis. Je kunt ook gebruik maken van een grote sauna en van de gezellige “grillhyte”; een houten huisje met in het midden een barbeque/vuurplaats, waar je met 12 personen in kan zitten. Heb je wat te vieren met je eigen familie of met een groepje vrienden? Dan is het Noorse vakantiehuis van byzonderereizen echt iets bijzonders!

De parel van Noorwegen  

De Lofoten staan bekend als een exotische eilandengroep een paar honderd kilometer boven de poolcirkel en wordt vaak de “parel van Noorwegen” genoemd. De natuur rond dit Noorse vakantiehuis is verrassend en indrukwekkend. Als je wil kan je naast het verblijf in dit gasthuis genieten van al dan niet begeleide wandelingen, vaartocht met de kotter Stabben naar vogeleilanden, fjorden, excotische havenplaatsjes. Ook in de winter is een vaartocht zeker een aanrader. Een tocht in de zomer naar het bekende indrukwekkende Trollfjord is een belevenis opzich. Informeer bij de gastheer en vrouw van dit karakterstieke Vakantiehuis Noorwegen naar de vele mogelijkheden.

Lekker eten in ons Vakantiehuis Noorwegen

Overnachten in ons Noorse vakantiehuis is altijd inclusief een goed ontbijt en tijdens het ontbijt mag je ook je eigen lunchpakket samenstellen. Kies je voor volpension dan kun je elke dag rond 18 uur genieten van heerlijke afwisselende driegangen diners.

Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale grondstoffen voor het eten. Vers gevangen vis, eigen gekweekte aardappelen, eieren van onze eigen kippen, en vele vis gerelateerde Lofoten producten worden gebruikt. Noors rendiervlees is natuurlijk een van ozne specialiteiten.

 

Wil je meer weten over ons vakantiehuis in Noorwegen? 

Wil je meer weten over de beschikbaarheid van dit sfeervolle vakantiehuis in noord Noowegen?  Geef ons je vragen en wensen door via de contactpagina en kijk even op onze site bij B&B en Fly and Drive vakanties bij zomer reizen, herfst en winter/noorderlichtreizen