Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

B&B vakantie Noorwegen

B&B verblijf op de Lofoten

We bieden je vanuit ons gezellige Noorse gasthuis, dat op een A-locatie op de Lofoten staat, verschillende mogelijkheden aan voor een topverblijf. Sinds 2016 stellen we een deel van ons gasthuis ook beschikbaar voor Bed & Breakfast (B&B) gasten. Of je nu met de motorfiets, de fiets of met de auto komt, je bent van harte welkom.

B&B gasthuis Kristine Moen Huset

Een verblijf in Kristine Moen Huset staat garant voor een supervakantie in Noorwegen. Kijk even op www.byzonderereizen.no/BedenBreakfast. Lees daar meer over de mogelijkheden van B&B eventueel met volpension. Bed & Breakfast bieden we het hele jaar door aan.

 

Overnachten in ons Bed & Breakfast Noorwegen

Bed & Breakfast overnachtingen kan je boeken vanaf tenminste drie nachten. Je hebt de keuze uit twee persoons kamers met een twee persoons bed of met aparte bedden. Elke twee persoons kamer heeft zijn eigen badkamer/wc. Ook zijn er twee 1 persoons kamer. Alle kamers hebben uitzicht over zee. De sfeervolle gasten- kamer is voor alle bewoners van het gasthuis.

Bed en Breakfast, of meer

Elke morgen serveren wij een goed ontbijt tussen 8 en 9 uur. Je kan kiezen voor lunchpakketten die je tijdens het ontbijt zelf klaarmaakt voor Nok. 70,- bijbetaling. Volpension is zeker aan te bevelen en dat bestaat uit een lunchpakket en drie gangen diner. Gastheer en gastvrouw eten gezellig mee en vertellen alles wat je maar weten wilt over de Lofoten. Kijk ook hiervoor op de pagina Bed en Breakfast. De prijs zal je meevallen, voor Noorse begrippen zelfs aantrekkelijk. De kwaliteit is heel goed, altijd genoeg en lekker. Eet je geen vis of vlees? Geen probleem, Marijke is geweldig creatief.

Een geweldige locatie

De locatie van het B&B verblijf is echt geweldig in alle jaargetijden. Op deze plek in Straumnes/Laukvik valt de minste neerslag van de hele Lofoten. Het vrije uitzicht naar het noorden aan de oceaan is natuurlijk uniek om de midzomernachtzon en het noorderlicht te zien. Voor rondritten op de Lofoten en VesterĂ¥len is het een heel goede uitvalsbasis. We geven ook graag tips over de mooiste routes. Kristine Moen Huset staat tenminste 2 km van de dichtstbijzijnde bergketen waardoor er veel zon-uren op het huis schijnen. De sfeer is gemoedelijk gastvrij, We spreken Nederlands, Engels en Noors.