Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

B&B vakantie Noorwegen

B&B verblijf op de Lofoten

We bieden je vanuit ons gezellige Noorse gasthuis verschillende mogelijkheden aan voor een topverblijf. Sinds 2016 stellen we een deel van ons gasthuis ook beschikbaar voor Bed & Breakfast (B&B) gasten. Of je nu met de motorfiets, de fiets of met de auto komt, je bent van harte welkom.

B&B gasthuis Kristine Moen Huset

Een verblijf in Kristine Moen Huset staat garant voor een supervakantie in Noorwegen. Kijk even op www.you2lofoten.no. Lees daar meer over de mogelijkheden van B&B eventueel met volpension. Bed & Breakfast bieden we het hele jaar door aan.

 

Overnachten in ons Bed & Breakfast Noorwegen

Bed & Breakfast overnachtingen kan je boeken vanaf tenminste drie nachten. Je hebt de keuze uit twee persoons kamers met een twee persoons bed of met aparte bedden. Elke twee persoons kamer heeft zijn eigen badkamer/wc. Ook zijn er twee 1 persoons kamer. Alle kamers hebben uitzicht over zee. De sfeervolle eetkamer en zitkamers zijn voor alle bewoners van het gasthuis.

Bed en Breakfast, of meer

Elke morgen serveren wij om 8:30 uur een uitgereid ontbijt. Je kan voor die dag je lunchpakket zelf samenstellen. In overleg serveren we `s avonds een heerlijke maaltijd. In het hoogseizoen doen we dat op vaste dagen in de week. Wij eten gezellig mee en vertellen alles wat je maar weten wilt over de Lofoten.  Eet je geen vis of vlees? Geef het aan, dan houden we er rekening mee!

Een geweldige locatie

De locatie van het B&B verblijf is geweldig in alle jaargetijden. Op deze plek in Straumnes/Laukvik valt de minste neerslag van de hele Lofoten. Het vrije uitzicht naar het noorden aan de oceaan is natuurlijk uniek om de midzomernachtzon en het noorderlicht te zien. Voor rondritten op de Lofoten en VesterĂ¥len is het een heel goede uitvalsbasis. We geven ook graag tips over de mooiste routes. Kristine Moen Huset staat tenminste 2 km van de dichtstbijzijnde bergketen waardoor er veel zon-uren op het huis schijnen. De sfeer is gemoedelijk gastvrij, We spreken Nederlands, Engels en Noors. 

Voor meer informatie en boekingen: www.you2lofoten.no.