Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

B&B Noorwegen

Noorwegen en B&B

Langzaam maar zeker komen er meer B&B voorzieningen in Noorwegen. Door de enorme opkomst van de camper is het aantal Bed & Breakfasts in Noorwegen de laatste jaren aanzienlijk gedaald. Het gasthuis Kristine Moen Huset is in het voorjaar van 2017 gestart met overnachtingen op basis van B&B, naast de georganiseerde reizen die wij al lange tijd bieden.Er komen steeds meer mensen uit de rest van Europa met eigen auto naar de Lofoten in noord Noorwegen. Of zij vliegen naar het noorden en huren een auto. Juist voor deze groep mensen is Bed & Breakfast gasthuis Kristine Moen Huset een super lokatie en bovendien een heel gezellig Noors gasthuis.

B&B in Noorwegen op een toplocatie

Op de Lofoten zijn wel veel accommodaties voor de individuele reizigers maar er zijn maar weinig Bed & Breakfasts in Noorwegen die naast een goed ontbijt en een lunchpakket ook de mogelijkheid bieden om s'avonds aan te schuiven voor een heerlijk diner. 

Voor de middernachtzon én voor het zien van Noorderlicht staat Noorderlichtgasthuis Kristine Moen Huset op een toplokatie. Van september tot en met maart is het een van de allerbeste plekken om het noorderlicht te kunnen spotten. Er is een vrij uitzicht naar het noorden met een eigen vuurplaats aan zee, op 150 meter van het gasthuis. 

B&B Noorwegen

B&B Noorwegen met totaal eigen sfeer

Een B&B in Noorwegen bij het noorderlicht gasthuis Kristine Moen Huset in Laukvik onderscheid zich door de gezelligheid, gastvrijheid, een goed ontbijt en desgewenst een heerlijk driegangendiner voor een redelijke prijs. Bovendien eten gastheer en gastvrouw mee met het diner en vertellen graag meer over het leven op de Lofoten. Je krijgt alle informatie die je maar wilt over wat je kan bezoeken, bijzondere plekjes en andere bezienswaardigheden. Ons Bed & Breakfast in Noorwegen is kleinschalig met maximaal 12 gasten. Het gasthuis is beslist geen hotel maar een gezellig noord Noors huis met 7 slaapkamers en een zit- en eetkamer. Alle tweepersoonskamers beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

Ons B&B in Noorwegen als startpunt voor de overweldigende natuur

Ons B&B in Noorwegen ligt op de Lofoten. De Lofoten bestaat uit een eilandengroep op 200 tot 300 km boven de poolcircel, en met bruggen en tunnels verbonden zijn met het vasteland. De Lofoten staan bekend om haar indrukwekkende natuur met steile bergen en daaromheen de zee. Pitoreske vissersdorpen en -stadjes vind je vooral aan de binnenkant van de eilanden (Vestfjord kant) Aan de buitenkant zijn kleine vissersdorpen die vrij uitzicht geven over de oceaan. Laukvik ligt aan de noordkant en biedt een prachtig vrij uitzicht over de Noorse zee en deels naar de Vesterålen eilanden. Van uit Laukvik (het eiland van ons Bed & Breakfast Noorwegen) kan je prachtige autoritten maken naar de Vesterålen en naar de andere eilanden van de Lofoten. In de omgeving van Laukvik zijn vele mooie wandelingen mogelijk. Gastheer en -vrouw van Kristine Moen Huset geven graag advies.

Direct het B&B in Noorwegen boeken?

Natuurlijk kun je direct jouw verblijf in ons B&B Noorwegen boeken. Heb je echter nog meer vragen? Neem dan contact met ons op en de gastheer of gastvrouw beantwoorden deze graag!