Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

B&B Noorwegen

Noorwegen en B&B

Langzaam maar zeker komen er meer B&B voorzieningen in Noorwegen. Door de enorme opkomst van de camper is het aantal Bed & Breakfasts in Noorwegen de laatste jaren aanzienlijk gedaald. Het gasthuis Kristine Moen Huset (B&B in Noorwegen) is in het voorjaar van 2017 gestart met B&B Noorwegen aanbod, naast de georganiseerde reizen die wij al lange tijd bieden.Er komen steeds meer mensen uit de rest van Europa met eigen auto naar de Lofoten in noord Noorwegen. Of zij vliegen naar het noorden en huren een auto. Juist voor deze groep mensen is Bed & Breakfast gasthuis Kristine Moen Huset een super lokatie en bovendien een heel gezellig Noors gasthuis.

B&B in Noorwegen op een toplocatie

Op de Lofoten zijn wel veel accommodaties voor de individuele reizigers maar er zijn maar weinig Bed & Breakfasts in Noorwegen die naast een goed ontbijt, een lunchpakket en een driegangen diner verzorgen. Het is toch heel prettig als je tijdens je vakantie na een heerlijke dag zomaar aan kan schuiven voor een heerlijk diner. Noorderlichtgasthuis Kristine Moen Huset staat wat dat betreft op een toplokatie. Van september tot en met maart is het een van de allerbeste plekken om het noorderlicht te kunnen spotten. Er is een vrij uitzicht naar het noorden met een eigen privéstrandlijn op 150 meter van het gasthuis. 

B&B Noorwegen

B&B Noorwegen met totaal eigen sfeer

Een B&B in Noorwegen bij het “noorderlicht gasthuis” onderscheid zich door de gezelligheid, gastvrijheid, een goed ontbijt en een super driegangendiner voor een redelijke prijs. Bovendien eten gastheer en gastvrouw mee met het diner en vertellen graag meer over het leven op de Lofoten. Je krijgt alle informatie die je maar wilt over wat je kan bezoeken, bijzondere plekjes en andere bezienswaardigheden. Ons Bed & Breakfast in Noorwegen is kleinschalig met maximaal 12 gasten. Het gasthuis is beslist geen hotel maar een gezellig noord Noors huis met 7 slaapkamers en een zit- en eetkamer. Alle tweepersoonskamers beschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

Combineer je B&B in Noorwegen met een Fly&drive

Je kan natuurlijk op rondreis met eigen vervoer komen en logeren in het B&B Noorwegen gasthuis van Byzonderereizen. Veel gasten uit Nederland en België boeken echter een fly & drive reis van 8 dagen. De vliegtickets worden geboekt, overnachting wordt geboekt  met  volpension en de huurauto wordt voor je gereserveerd. Dit allemaal vanaf € 2600,- voor twee personen in een tweepersoonskamer met eigen douche en wc in het bijzondere Bed & Breakfast Noorwegen. De locatie is super voor de midzomernachtzon en voor het noorderlicht wegens het vrije uitzicht naar het noorden vanaf het eigen strand, het terras of uit de slaapkamers.

B&B in Noorwegen tijdens de kerstvakantie

Doe eens iets heel anders en breng de kerstdagen door op de Lofoten in dit Bed & Breakfast in noord Noorwegen. De maaltijden zijn culinaire uitspattingen waar we uitgebreid de tijd voor nemen. De tickets en de huurauto kan je door Byzonderereizen laten verzorgen. Kerst en de kerstvakantie is voor de Noren heel belangrijk en de laatste jaren wordt steeds meer aandacht besteed aan de kerstversiering en verlichting. Het kan prachtig winterweer zijn of juist heel ruig weer met stormen wat ook wel wat heeft.

Ons B&B in Noorwegen als startpunt voor de overweldigende natuur

Ons B&B in Noorwegen ligt op de Lofoten. De Lofoten bestaat uit een eilandengroep op 200 tot 300 km boven de poolcircel, en met bruggen en tunnels verbonden zijn met het vasteland. De Lofoten staan bekend om haar indrukwekkende natuur met steile bergen en daaromheen de zee. Pitoreske vissersdorpen en -stadjes vind je vooral aan de binnenkant van de eilanden (Vestfjord kant) Aan de buitenkant zijn kleine vissersdorpen die vrij uitzicht geven over de oceaan. Laukvik ligt aan de noordkant en biedt een prachtig vrij uitzicht over de Noorse zee en deels naar de Vesterålen eilanden. Van uit Laukvik (het eiland van ons Bed & Breakfast Noorwegen) kan je prachtige autoritten maken naar de Vesterålen en naar de andere eilanden van de Lofoten. In de omgeving van Laukvik zijn vele mooie wandelingen mogelijk. Gastheer en -vrouw van Kristine Moen Huset geven graag advies.

Direct het B&B in Noorwegen boeken?

Natuurlijk kun je direct jouw verblijf in ons B&B Noorwegen boeken. Heb je echter nog meer vragen? Neem dan contact met ons op en de gastheer of gastvrouw beantwoorden deze graag!