Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Midzomernacht natuurreis

03 Aug 2018 t/m 15 Aug 2018

ZR-2-18 - Midzomernacht natuurreis

Deze Zomer Natuur Reis op de Lofoten is een 13-daagse vakantie. Met de boot varen we naar een broed kolonie van jan van genten en als het weer mee zit kunnen we nog net de papegaaiduiker kolonie bezoeken die rond 6 augustus uitvliegt . 

Vrijdag 03 Aug 2018 t/m Woensdag 15 Aug 2018

€ 2.675,- p.p.

Boottochten door de Lofoten

Op deze reis maken we een lange vaartocht naar het indrukwekkende Trolfjord met de mooiste bergketen van de Lofoten. Met de boot gaan we ook naar Henningsvær wat bekend staat als de mooiste Lofoten vissershaven, een mooie tocht door de Gimsøy straum. 

Zeearend
Noorse kliffen
Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen
Noorse vakantie woning op de Lofoten
Byzondere noorse zonsondergang
Laukvik - welkom!
Dorp tijdens noorse rondreis
Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen
Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis
Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis
Zeearend Noorse kliffen Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen Noorse vakantie woning op de Lofoten Byzondere noorse zonsondergang Laukvik - welkom! Dorp tijdens noorse rondreis Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis

Wandeltochten in de Noorse Natuur

We maken ook zeker vier a vijf  unieke wandelingen zowel in en op de bergen als ook in de lagere gebieden. Elke wandeling in een ander soort natuur. 

Zomer excursies op de Lofoten

Twee a drie excursies maken we met een busje naar bezienswaardigheden. Onder andere naar het Viking museum waar in deze week een internationale viking markt wordt gehouden. 

Prachtig midzomer licht & natuur

De zomer is in volle vaart! De Lofoten natuur is in deze periode supergroen met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten. Ook in deze periode zijn er heel veel bessen soorten die we kunnen plukken en in de desserts zullen gebruiken. In deze periode gaat de zon inmiddels weer enkele uren onder.

Laat in de avonden en rond middernacht zijn de kleuren aan de hemel en horizon, op de bergen en op zee fantastisch. De zon ondergangen duren lang, zijn zeer kleurrijk en zijn heel mooi te zien vanaf het gasthuis en vanaf ons eigen strand.  De bergtoppen zijn nog een klein beetje besneeuwd wat het landschap een bijzonder karakter geeft. Deze Lofoten zomer vakantie is een indrukwekkende reis wat je niet snel zal vergeten.

Kosten van deze reis

De reis kost € 2.675,- per persoon en is incl. vlucht, heerlijk eten, koffie en thee in het gasthuis en elke dag afwisselende  activiteiten. (entreegelden zijn voor eigen rekening)

Op onze beide zomerreizen gaan we een keer vissen en proberen zeearenden naar de boot te lokken, de vis die we vangen wordt natuurlijk ook gegeten.


volgende reis