Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

3e Noorderlicht Herfstreis 2019

11 Okt 2019 t/m 18 Okt 2019

HR3-19 - 3e Noorderlicht Herfstreis 2019

Speciaal licht

De dagen worden al wat korter en het licht al maar mooier. Een geheel verzorgde Noorderlichtreis in de periode met het mooiste ochtend en avondlicht door de lang laagstaande zon. Fotografen zijn er helemaal gek van. Speciaal aandacht deze reis voor mensen die graag fotograferen.

Tijdens deze reis maken we prachtige wandelingen in totaal verschillende natuurgebieden met extra veel kijk- en fotostops op mooie uitzichtpunten.

Als de weersomstandigheden het toelaten maken we een boottocht naar het Trollfjord; Vanaf de boot worden Zeearenden gevoerd zodat ze van dichtbij gezien en gefotografeerd kunnen worden. Een ware belevenis! Vanaf het water ziet alles er met het mooie herfstlicht nog mooier uit. 

Afhankelijk van onder andere het weer kunnen we een bezoek brengen aan een Samische familie die rendieren houdt. We kunnen daar rendieren zien en krijgen veel informatie over rendieren en de Samische cultuur.

We bezoeken het Lofoten aquarium, en het fotogenieke Henningsvær.

Noorderlicht

Uiteraard zullen we een bezoek brengen aan het Polarlight centrum, waar we alles te horen krijgen over het bijzondere fenomeen Noorderlicht. We kunnen, indien daar behoefte is, een fotograaf uitnodigen voor een workshop Noorderlichtfotografie.

De beste plek om noorderlicht te spotten is natuurlijk bij ons in Laukvik met eigen strand op 150 meter met vrij uitzicht naar het noorden. In deze periode hebben we prima noorderlichtkansen.

Vrijdag 11 Okt 2019 t/m Vrijdag 18 Okt 2019

€ 1.995,- p.p.

03-herfstkleuren-Kabelvåg-Lofoten.jpg

vorige reis volgende reis