Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

2e Noorderlicht Herfstreis 2019

27 Sep 2019 t/m 04 Okt 2019

HR2-19 - 2e Noorderlicht Herfstreis 2019

Noorderlicht

Een noorderlicht reis met prachtige kleuren op de berghellingen en grote kans om het noorderlicht te zien.

Deze reis valt midden in de herfstperiode. Echt een droomreis om het noorderlicht te kunnen spotten: vanaf het avondeten moeten we waakzaam zijn, zodra het helder is hebben we grote kans dit fenomeen op ons eigen strandje, zonder hinderlijk omgevingslicht, te kunnen beleven . 

Eilanden

Deze reis staat in het teken van de eilanden. Een perfecte basis voor een afwisselend en flexibel dagprogramma. We zullen ons eigen prachtige eiland Austvagøy verkennen en een prachtige wandeling maken in het natuurgebied rondom de Laukviker eilandjes.

Deze reis nemen we je ook mee naar het eiland Hadseløya, waar je vanaf de Haugnyken een schitterend uitzicht hebt op de Lofoten.

Ook een bezoek aan het eiland Gimsøy staat op het programma, waar we afhankelijk van het weer een paardrijtocht kunnen maken, de berg 'Hov' kunnen verkennen, of met een heerlijke warme chocolademelk gewoon genieten van het uitzicht .

We gaan vanuit Svolvaer met de ferry naar het eiland Skrova, een klein en eigenzinnig eiland, waar de geschiedenis nog voelbaar en zichtbaar is, met prachtige natuur en vergezichten.

Tenslotte gaan we met onze eigen bus naar het gezellige en prachtig gelegen Henningsvaer, een groep eilandjes die tegenwoordig door bruggen aan elkaar verbonden zijn. 

Uiteraard brengen we een ook bezoek aan het Polarlight centrum, waar ze je alles zullen vertellen over het bijzondere fenomeen Noorderlicht.

Op de vrij te besteden dag kun je gaan paardrijden, wandelen of fietsen. Of je gaat lekker struinen in de directe omgeving van ons gezellige Kristine Moen Huset.

Vrijdag 27 Sep 2019 t/m Vrijdag 04 Okt 2019

€ 1.995,- p.p.

07-bijzonder-noorderlicht-Laukvik.jpg

vorige reis volgende reis