• 30 jaar ervaring
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer

  Noorderlicht Natuurreis op de Lofoten

  30 Okt 2017 t/m 06 Nov 2017

  HR-3-17 - Noorderlicht Natuurreis op de Lofoten

  Ga mee op onze laatste reis van 2017. Rond deze periode kan het in Noorwegen al behoorlijk winters zijn. Maar uit ervaring weten wij dat de kansen in deze periode groot zijn, het daglicht is nog lang genoeg, om nog dagactiviteiten te kunnen doen.

   

  Maandag 30 Okt 2017 t/m Maandag 06 Nov 2017

  € 1.975,- p.p.

  Vanaf half zes is het donker genoeg om het Noorderlicht te zien. Omdat het al zo vroeg donker wordt vergroot je de kans vergroot om dit groene fenomeen te kunnen zien. 

  Op de bergen ligt vrijwel zeker sneeuw, rond ons huis kan dat ook het geval zijn, leuk voor het sneeuwwandelen met onze truger`s. Het lage zonlicht, dat nog maar net over de bergkammen komt, geeft prachtig bijzonder licht waar elke fotograaf van droomt.

  Natuurlijk gaan we ook met deze reis -als het weer dat toelaat- op twee boottochten, bergwandelingen en excursies aangepast aan de weersituaties. We bezoeken het Polarlight Centrum met veel informatie over het noorderlicht. Dat kan heel handig zijn bij het spotten van het poollicht.

  Ook een bezoek aan en de samische rendier houdster Laila is een leuke en interessante activiteit. Zij vertelt veel over de samische kultuur en het houden van rendieren. De rit er naar toe en een oversteek met de veerboot naar de Vesterålen is inbegrepen en meer dan de moeite waard.

  Zoals onze gasten gewend zijn is het  elke avond weer genieten van overheerlijke warme maaltijden vaak met lokaal eten van een bijzondere kwaliteit. 


  vorige reis volgende reis