• 30 jaar ervaring
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer

  Een noorderlichtreis met herfstkleuren en noorderlicht in de warmste tijd van het seizoen.

  27 Sep 2017 t/m 04 Okt 2017

  HR-1-17 - Een noorderlichtreis met herfstkleuren en noorderlicht in de warmste tijd van het seizoen.

  Deze reis is interessant voor amateurfotografen(beginners & gevorderden), maar ook heel geschikt voor mensen die niet speciaal komen voor fotografie.

  Op onze site kun je informatie vinden over het fotograferen van noorderlicht zodat je goed voorbereid kunt gaan fotograferen. Juist in deze periode zijn er goede noorderlicht kansen in combinatie met het fraaie oranje licht van de ondergaande zon dat je alleen eind september hebt. Dit zijn heel bijzondere omstandigheden voor fotografieliefhebbers. 

  Woensdag 27 Sep 2017 t/m Woensdag 04 Okt 2017

  € 1975,- p.p.

  Ook in september/oktober zijn er veel bosbessen (blåbær) en vossebessen (tytebær) die we plukken en gebruiken bij het eten. Misschien maak je nog net de eerste herfststorm mee wat prachtige golven kan veroorzaken. De laatste jaren is het relatief warm in september met rustig weer. 

  Natuurlijk ook tijdens deze reis weer over heerlijk eten. Op het programma staat o.a.; deelname aan een lezing in het Polarlight Centrum van Rob en Threes in Laukvik. Ook het bezoek aan Samische Laila die veel vertelt over de Samische kultuur en het houden van rendieren wordt altijd zeer goed gewaardeerd. De rit er naar toe en de oversteek met de veerboot naar de Vesterålen is mooi met overweldigende natuur. 

  Lees meer op de pagina noorderlichtreizen pagina over het afwisselende programma dat wij verzorgen.  


  vorige reis volgende reis