Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Tweede Zomerreis

03 Aug 2020 t/m 13 Aug 2020

ZR2-20 - Tweede Zomerreis

Dit is een 11 daagse reis waarin we op een actieve manier de parels van de Lofoten en de Vesteralen eilanden ontdekken. Dit doen we zowel met onze bus als per boot en te voet.

De zomer is in volle vaart! De natuur is in deze periode supergroen met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten. We maken 4 a 5 wandelingen, zowel in en op de bergen als ook in de lagere gebieden. Elke wandeling in een ander soort natuur. 

Als ze nog niet uitgevlogen zijn, en normaal gesproken is dat nu nog niet, bezoeken we op de Vesteralen een kolonie papagaaiduikers. Tevens gaan we met een boot naar het Trollfjord waarbij we onderweg op zoek gaat naar zeearenden.

We brengen een bezoek aan Henningsvær dat bekend staat als de mooiste Lofoten vissershaven. Over een fraaie brug rijden we naar het eiland Gimsoy en maken we daar een mooi rondje. 

Een rondje doen we ook op de Vesteralen. Op het eiland Hadseloya brengen we je op een paar verrassende plekken. We wandelen naar een punt met fraai uitzicht op de grillige 'sky-line' van de Lofoten-eilanden.

We gaan naar het eiland Vestvagoya, brengen een bezoek aan het Vikingmuseum en aan een van de prachtige stranden daar.

Rond deze tijd gaat de zon midden in de nacht net weer een tijdje onder. We kunnen vanaf ons eige strand genieten van prachtige zonsondergangen die vlak daarna opgevolgd worden door net zo mooie zonsopkomsten!

Een schitterende periode om het noorden van Noorwegen te ontdekken. 

Maandag 03 Aug 2020 t/m Donderdag 13 Aug 2020

€ 2.495


vorige reis