Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

Fly & Drive Zomerreis Lofoten

01 Mei 2019 t/m 01 Okt 2019

FD-8d-2p-Zomer - Fly & Drive Zomerreis Lofoten

Het voordeel van Fly en Drive reizen, is dat u het kunt kiezen zoals u wilt. Overleg gerust met ons over het aantal dagen, aantal mensen en kamers, het eten, auto, vliegticket of andere manieren van reizen.

Een aantal reisvariaties op rij

  • Een 8-daagse zomerreis, inclusief vliegtickets, zeven overnachtingen met ontbijt, lunchpakketten en autohuur voor twee personen in een tweepersoons kamer: € 2.664,- (€ 1.332,- pp).
  • Een 8-daagse zomerreis, inclusief vliegtickets, zeven overnachtingen met volpension (3-gangendiner) en autohuur voor twee personen in een tweepersoons kamer: € 3.038,- (€ 1.519,- p.p.).
  • Een 8-daagse zomerreis, inclusief vliegticket, zeven overnachtingen met volpension en autohuur voor 1 persoon in een eenpersoons kamer: € 2.063,- pp.
  • Een 8-daagse zomerreis, inclusief vliegtickets en zeven overnachtingen met meer dan 2 personen in 1 auto: vraag ons om een prijsopgave.

Genoemde prijzen zijn gebaseerd op autohuur in kleine klasse en een vliegticket naar en van Evenes. Een grotere auto en vliegen op Svolvaer is op aanvraag en tegen meerprijs.
Op alle werkdagen kun je vertrekken vanaf Schiphol of Brussel.

Heb je vragen of speciale wensen? Stuur ons dan een bericht.

Woensdag 01 Mei 2019 t/m Dinsdag 01 Okt 2019

Bijvoorbeeld 7 overnachtingen 2 personen 7 nachten incl. tickets, auto, B&B, lunchpakket, vanaf € 2.664,=