Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

2e Lofoten Zomerreis 2019

29 Jul 2019 t/m 08 Aug 2019

ZR2-19 - 2e Lofoten Zomerreis 2019

NOG ÉÉN PLAATS BESCHIKBAAR!

Deze tweede 'Beleef de Lofoten'- zomerreis is een 11-daagse reis waaraan minimaal 6 en maximaal 8 mensen deel zullen nemen.

Onderga de pracht van de Lofoten met lange dagen en geniet van de prachtige kleuren in de lucht als de zon ondergaat en weer opkomt.

Laat je betoveren door het landschap, de vissersdorpjes, de verscheidenheid aan vogels en andere dieren. En geniet vooral ook van de rust en de stilte tussen de bergen en bij de zee.

Maandag 29 Jul 2019 t/m Donderdag 08 Aug 2019

€2.495

Wandeltochten in de Noorse Natuur

We zullen zeker vier á vijf unieke wandelingen gaan maken in de omgeving van Laukvik. De Matmora speelt een belangrijke rol tijdens de bergwandelingen, we vertellen er graag over tijdens de wnadelingen.

Ook in de lage gebieden is het prachtig wandelen en struinen. Zo maken we een tocht over de Laukvik-wadden, een prachtig natuurgebied, en verkennen we de omgeving van het Vatnfjord en het Grunførfjord. 

Zomer excursies op de Lofoten

Twee a drie excursies maken we met ons eigen busje naar bezienswaardigheden. Onder andere naar het Viking museum waar in deze week het jaarlijkse Viking festival wordt gehouden. We steken waarschijnlijk over naar Hadseløya, een heel mooi eiland van waaruit je bovendien een schitternd zicht hebt op de ruwe bergtoppen van de Lofoten.

Daarnaast zullen we een boottocht naar het prachtige Trollfjord maken, waarbij we zeearenden van heel dichtbij zullen zien. Een geweldige belevenis!

Prachtig midzomer licht & natuur

De zomer is in volle vaart! De Lofoten natuur is supergroen met een grote verscheidenheid aan bloemen en planten. Er zijn heel veel bessensoorten die we kunnen plukken en in de desserts zullen gebruiken. In deze periode gaat de zon inmiddels weer enkele uren onder.

Laat in de avonden en rond middernacht zijn de kleuren aan de hemel en horizon, op de bergen en op zee fantastisch. De zonsondergangen duren lang, zijn zeer kleurrijk en zijn heel mooi te zien vanaf het gasthuis en vanaf ons eigen strand. De bergtoppen zijn nog een klein beetje besneeuwd, wat het landschap een bijzonder karakter geeft. Deze Lofoten zomervakantie is een indrukwekkende reis die je niet snel zult vergeten.

Zeearend
Noorse kliffen
Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen
Noorse vakantie woning op de Lofoten
Byzondere noorse zonsondergang
Laukvik - welkom!
Dorp tijdens noorse rondreis
Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen
Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis
Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis
Zeearend Noorse kliffen Uitstap met de Natuurreis van bijzonderereizen Noorse vakantie woning op de Lofoten Byzondere noorse zonsondergang Laukvik - welkom! Dorp tijdens noorse rondreis Kerk op de Noorse Lofoten, een hoogtepunt van een rondreis door Noorwegen Zeeannemonen zien we zeker ook tijdens onze noorse rondreis Prachtige eeuwigdurende zonsondergang tijdens deze zomerreis