Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer

3e Noorderlicht Herfstreis 2019

11 Okt 2019 t/m 18 Okt 2019

HR3-19 - 3e Noorderlicht Herfstreis 2019

Speciaal licht

De dagen worden al wat korter en het licht al maar mooier. Een geheel verzorgde Noorderlichtreis in de periode met het mooiste ochtend en avondlicht door de lang laagstaande zon, prachtige omstandigheden om te fotograferen. Daar zullen we dan ook uitgebreid de tijd voor nemen deze reis.

Tijdens deze reis maken we prachtige wandelingen in totaal verschillende natuurgebieden met extra veel kijk- en fotostops op mooie uitzichtpunten.

Als de weersomstandigheden het toelaten maken we een boottocht naar het Trollfjord; Vanaf de boot worden Zeearenden gevoerd zodat ze van dichtbij gezien en gefotografeerd kunnen worden. Een ware belevenis! Vanaf het water ziet alles er met het mooie herfstlicht nog mooier uit. 

Afhankelijk van onder andere het weer kunnen we een bezoek brengen aan een Samische familie die rendieren houdt. We kunnen daar rendieren zien en krijgen veel informatie over rendieren en de Samische cultuur.

We bezoeken het Lofoten aquarium, en het fotogenieke Henningsvær.

Noorderlicht

Uiteraard zullen we een bezoek brengen aan het Polarlight centrum, waar we alles te horen krijgen over het bijzondere fenomeen Noorderlicht. We kunnen, indien daar behoefte is, een fotograaf uitnodigen voor een workshop Noorderlichtfotografie.

De beste plek om noorderlicht te spotten is natuurlijk bij ons in Laukvik met eigen strand op 150 meter met vrij uitzicht naar het noorden. In deze periode hebben we prima noorderlichtkansen.

Vrijdag 11 Okt 2019 t/m Vrijdag 18 Okt 2019

€ 1.995,- p.p.

03-herfstkleuren-Kabelvåg-Lofoten.jpg
02-dubbele-regenboog-Lofoten-kust.jpg
01-rekken-vol-stokvis-Laukvik-Lofoten.jpg
04-Noorderlicht-gasthuis-winter-Laukvik.jpg
05-kustwandeling-kloof-Laukvik.jpg
07-bijzonder-noorderlicht-Laukvik.jpg
08-noorderlicht-kleurvariaties-Lofoten.jpg
09-volle-maan-boven-kust-Lofoten.jpg
10-noorderlicht-vanaf-strandje-bijzondere-reizen.jpg
11-noorderlicht-gasthuis-november-Lofoten.jpg
12-terras-noorderlicht-gasthuis-zeezicht-Lofoten.jpg
13-noorderlicht-slingers-Lofoten.jpg
14-snel-bewegend-noorderlicht-Lofoten.jpg
15-rustpauze-dagexcursie-Laukvik-Lofoten.jpg
16-weerspiegelingen-in-water-Laukvik.jpg
17-Ranghildalen-herfst-Laukvik.jpg
18-Ranghildalen-wandeltocht-herfst-Lofoten.jpg
19-beweeglijk-noorderlicht-rechtboven-ons.jpg
20-kleurrijk-noorderlicht-Lofoten-Laukvik.jpg
21-Noorderlicht-in-Svolvær.jpg
26-sneeuwwandelen-in-bergen-Lofoten.jpg
27-sneeuwschoenen-wandeling-Lofoten.jpg
29-sledehonden-farm-excursie-Noorwegen.jpg
30-samische-familie-rendieren-Noorwegen.jpg
32-ijssculpturen-Laukvik-Lofoten.jpg
32-koffiepauze-tijdens-sneeuwwandeling-Lofoten.jpg
03-herfstkleuren-Kabelvåg-Lofoten.jpg 02-dubbele-regenboog-Lofoten-kust.jpg 01-rekken-vol-stokvis-Laukvik-Lofoten.jpg 04-Noorderlicht-gasthuis-winter-Laukvik.jpg 05-kustwandeling-kloof-Laukvik.jpg 07-bijzonder-noorderlicht-Laukvik.jpg 08-noorderlicht-kleurvariaties-Lofoten.jpg 09-volle-maan-boven-kust-Lofoten.jpg 10-noorderlicht-vanaf-strandje-bijzondere-reizen.jpg 11-noorderlicht-gasthuis-november-Lofoten.jpg 12-terras-noorderlicht-gasthuis-zeezicht-Lofoten.jpg 13-noorderlicht-slingers-Lofoten.jpg 14-snel-bewegend-noorderlicht-Lofoten.jpg 15-rustpauze-dagexcursie-Laukvik-Lofoten.jpg 16-weerspiegelingen-in-water-Laukvik.jpg 17-Ranghildalen-herfst-Laukvik.jpg 18-Ranghildalen-wandeltocht-herfst-Lofoten.jpg 19-beweeglijk-noorderlicht-rechtboven-ons.jpg 20-kleurrijk-noorderlicht-Lofoten-Laukvik.jpg 21-Noorderlicht-in-Svolvær.jpg 26-sneeuwwandelen-in-bergen-Lofoten.jpg 27-sneeuwschoenen-wandeling-Lofoten.jpg 29-sledehonden-farm-excursie-Noorwegen.jpg 30-samische-familie-rendieren-Noorwegen.jpg 32-ijssculpturen-Laukvik-Lofoten.jpg 32-koffiepauze-tijdens-sneeuwwandeling-Lofoten.jpg

volgende reis