Op de pier van Kabelvåg,Lofoten, Noorwegen
Ideale ligging Afwisselende programma's Persoonlijke service Kleine groepen Huiselijke sfeer
Noorderlichtreizen in de herfst

Noorderlichtreizen

> informatie
09-prachtige-zonsondergang-eind-juli-Lofoten.jpg

Zomerreizen

> informatie
IMG_20180401_175045.jpg

Fly & Drive reizen

> informatie
IMG_5065.JPG

B&B / Volpension

> informatie

 

Welkom op onze website Byzondere Reizen!

Vanuit het idaal gelegen Laukvik op de Lofoten organiseren wij geheel verzorgde Winter en Zomer Groepsreizen, of stellen wij op maat een Fly & Drive Reis voor u en uw gezelschap samen.

Wilt u alleen een paar dagen langskomen? Dat kan natuurlijk. U bent van harte welkom in Kristine Moen Huset. U kunt vanaf 3 dagen Bed & Breakfast boeken. 's Avonds kunt u desgewenst bij ons aan tafel aanschuiven en lekker makkelijk genieten van onze lokale gerechten.

Noorderlicht gasthuis B&B Kristine Moen Huset in de herfst

 

Actieve natuurvakanties en de midzomernachtzon.

In de zomer tot eind augustus is de zon de hele dag, avond en nacht vanaf ons terras te zien aan het randje van de noord-atlantische oceaan. Ideaal voor een Zomerreis! De natuur is vanaf lente tot de herfst overweldigend met steeds wisselende kleurpalletten. In een combinatie van wandelingen en tochten met auto en boot brengen we jullie op de meest verrassende plekken.
De groepsgrootte is meestal zo'n acht personen. Dat blijven we lekker flexibel en kunnen we het programma mooi op maat samenstellen. 

Noorderlicht-specialist

In het voor- en najaar, organiseren we speciale Noorderlichtreizen. Ervaar de prachtige lente- of herfstkleuren en profiteer van de grote kans op het zien van het Noorderlicht. Met vrij uitzicht naar het Noorden is ons Noorderlichtgasthuis misschien wel de warmste plek om het Noorderlicht te kunnen aanschouwen.

Wil je weten wat het noorderlicht precies is? Bestudeer dan de website van onze buren Threes en Rob en hun Polarlightcenter. Een bezoek aan hun centrum is een vast onderdeel van het programma!

Wij bieden al vele jaren Noorderlichtreizen aan en zijn er trots op om te kunnen verklaren dat alle deelnemers het noorderlicht ook daadwerkelijk hebben gezien! 

Nieuwjaarswens Byzonderereizen

Byzonderereizen op de Lofoten in Noorwegen

Byzonderereizen is een kleinschalig bedrijf met vele jaren ervaring in het organiseren en uitvoeren van bijzondere reizen op de Lofoten in Noorwegen, gelegen op zo’n 300 kilometer boven de Poolcirkel.

Ons Kristine Moen Huset ligt op een prachtige plek, aan de buitenzijde van de Lofoten. In de directe omgeving is veel te ontdekken en er zijn prachtige wandelingen te maken. Met onze ervaring en creativiteit lukt het ons steeds de activiteiten aan te passen aan de weersomstandigheden. Die laten zich namelijk in het hoge noorden niet eenvoudig voorspellen.

Ben je op zoek naar een bijzondere vakantie, in een kleinschalig gasthuis, met een verrassend programma, persoonlijke aandacht en service, in een huiselijke sfeer?
Dan zijn we blij dat je ons gevonden hebt, want dat is precies wat wij te bieden hebben.

Reisverslag

toon alle reisverslagen
  • In het nieuws

    Unimokes op de Lofoten

    Voor onze gasten willen we elektrische fietsen beschikbaar hebben....! Dat hadden we al een tijdje geleden besloten. Maar welke fiets … [ lees verder ]


    ga naar nieuwsoverzicht