Op de pier van Kabelvåg,Lofoten, Noorwegen
 • Ideale ligging
 • Afwisselende programma's
 • Persoonlijke service
 • Kleine groepen
 • Huiselijke sfeer
  Noorderlichtreizen in de herfst

  Noorderlichtreizen

  > Informatie
  09-prachtige-zonsondergang-eind-juli-Lofoten.jpg

  Zomerreizen

  > Informatie
  IMG_20180401_175045.jpg

  Fly & Drive reizen

  > Informatie
  IMG_5065.JPG

  B&B / Volpension

  > Informatie

   

  Welkom in ons Noorderlicht Gasthuis "Kristine Moen Huset"!

  Vanuit het idaal gelegen Laukvik op de Lofoten organiseren wij geheel verzorgde Winter en Zomer Groepsreizen, of stellen wij op maat een Fly en Drive Reis voor u en uw gezelschap samen.

  Wilt u alleen een paar dagen langskomen? Dat kan natuurlijk ook in Kristine Moen Huset. U kunt vanaf 3 dagen Bed & Breakfast boeken. 's Avonds kunt u desgewenst bij ons aan tafel aanschuiven en lekker makkelijk genieten van onze lokale gerechten.

  Noorderlicht gasthuis B&B Kristine Moen Huset in de herfst

   

  Midzomernachtzon

  In de zomer tot eind augustus is de zon de hele dag, avond en nacht vanaf ons terras te zien aan het randje van de noord-atlantische oceaan.

  Na de zomer, in oktober en november, organiseren we weer een aantal herfst-noorderlichtreizen; prachtige herfstkleuren en grote kans op het zien van het noorderlicht. Reserveer tijdig om dit met ons te beleven.

  Noorderlicht-specialist

  Wil je weten wat het noorderlicht precies is? Lees dan dit noorderlicht artikel. Wij bieden al vele jaren noorderlichtreizen aan, en geen van de deelnemers aan zo'n reis heeft het noorderlicht moeten missen! 

  Nieuwjaarswens Byzonderereizen

  Byzonderereizen op de Lofoten in Noorwegen

  Byzonderereizen is een kleinschalig bedrijf met vele jaren ervaring in het organiseren en uitvoeren van bijzondere reizen op de Lofoten in Noorwegen, gelegen op zo’n 300 kilometer boven de Poolcirkel.

  Kristiene Moen Huset ligt op een prachtige plek, aan de buitenzijde van de Lofoten. In de directe omgeving is veel te ontdekken en er zijn prachtige wandelingen te maken. Met een beetje flexibiliteit zijn de activiteiten altijd wel aan te passen aan de weersomstandigheden. Die laten zich namelijk in het hoge noorden niet eenvoudig voorspellen.

  Ben je op zoek naar een bijzondere reis, in een kleinschalig gasthuis, met een afwisselend programma, persoonlijke aandacht en service, in een huiselijke sfeer?
  Dan zijn we blij dat je ons gevonden hebt, want dat is precies wat wij te bieden hebben.

  Reisverslag
  20160205_03_haventje-van-Laukvik.jpg

  Reisverslag bijzondere Noorderlichtreis februari 2016


  Met enige vertraging kwamen de 10 deelnemers op donderdag 4 februari 2016 aan met het kleine propellervliegtuig op de luchthaven van Svolvær. Pas om half elf 's avonds zaten we met elkaar aan een heerlijke soep van Marijke. De Lofoten waren weer mooi wit door ee … [ lees verder ]


  toon alle reisverslagen
 • In het nieuws

  De Blauwe Tijd

  Vandaag, 7 december, is de zon onder de horizon gebleven. Dat blijft zo tot 5 januari. Ze noemen het hier de blauwe tijd!

  Het zorg … [ lees verder ]


  ga naar nieuwsoverzicht